Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İGDAŞ’tan Yılın Son Kampanyası

İGDAŞ Genel Müdürlüğü, 16 Eylül-21 Ekim tarihleri arasında yılın son abonelik kampanyasını başlatacak. Alibeyköy’deki İGDAŞ Genel Müdürlüğü’nd

NTV-MSNBC



b>İGDAŞ Genel Müdürlüğü, 16 Eylül-21 Ekim tarihleri arasında yılın son abonelik kampanyasını başlatacak.
Alibeyköy’deki İGDAŞ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Genel Müdür Süreyya Polat, gelen yoğun talep üzerine ilki 10 Haziran-23 Ağustos tarihleri arasında yapılan kampanyayı sürdürmeye karar verdiklerini söyledi.
Polat, ilk kampanyada 155 bin yeni abone alınarak abone sayısının 1 milyon 860 bine çıkarıldığını belirterek, “Hedefimiz, yıl sonuna kadar 2 milyon aboneye ulaşmak” dedi.

1200 KİLOMETRELİK YENİ YATIRIM
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna’nın, “2003 yılı sonuna kadar İstanbul’da gaz gitmemiş sokak kalmaması” konusunda kendilerine talimat verdiğini ve bu doğrultuda yıl sonuna kadar 1200 kilometrelik yeni yatırım hedeflediklerini anlatan Polat, böylece İstanbul’un yüzde 65’ine doğalgaz ulaştırmış olacaklarını, 2003 yılı sonunda da abone sayısının 2.5-3 milyona çıkacağını kaydetti.

KAMPANYA KOŞULLARI
Polat, ilk kampanya sırasında 250 milyon lira olan abonelik bedelinin 300 milyon liraya çıkarıldığını ve bu bedelin yeni kampanya döneminde 6 taksitte, güvence bedelinin de 4 taksitte alınacağını belirtti.
Polat ayrıca, kampanya süresince her 25 bininci aboneye bir kombi, 150 bininci aboneye de kombi artı 1 milyar liralık hediye çeki verileceğini kaydetti.
Isı kaybını önlemek için “Isı Danışma Merkezi” kurduklarını de belirten Polat, bu aydan itibaren merkezin ücretsiz olarak hizmet vermeye başladığını söyledi.
Polat, doğalgazın temiz, konforlu, çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olduğunu belirterek, “Hedef daha yeşil ve daha temiz bir İstanbul” diye konuştu.

EKİM FATURALARI İNDİRİMLİ
Basın mensuplarının, “BOTAŞ’ın doğalgaz fiyatında yaptığı indirimi İGDAŞ’ın faturalara yansıtıp yansıtmayacağı” yönündeki sorularına Polat, “BOTAŞ yüzde 10 gibi bir indirim yaptığını açıkladı. Bu bize yazılı olarak bildirildiği an, biz fiyatlara aynı oranda yansıtacağız. Bu indirim Ekim faturalarına yansır” karşılığını verdi.
Polat, BOTAŞ’ın yüzde 18 olan KDV oranını 8’e çekmesi durumunda da indirim oranının yüzde 20’ye çıkacağını ve böylece doğalgazın çok daha ucuz ve cazip hale geleceğini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/igdastan-yilin-son-kampanyasi_1724.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!