Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İKEA'dan İş Yeri Alışverişleri için Kurumsal Kart

IKEA mobilya ve aksesuarlarıyla işyerlerini daha keyifli ve verimli bir çalışma ortamına dönüştürmek isteyenler, IKEA Kurumsal’ın yeni uygulamaya koyduğu IKEA Kurumsal Kart avantajları sayesinde hayallerindeki iş yerlerine kolayca kavuşacaklar.

yapi.com.tr
İKEA'dan İş Yeri Alışverişleri için Kurumsal Kart

IKEA mağazalarında, işyerleri için de yaratıcı ve pratik çözümler sunuluyor. Ofis dolaplarından aydınlatmalara, dönen sandalyelerden masalara kadar ofislerini kendi zevklerine göre dekore etmek isteyenler için çok çeşitli ürün gamı sunan IKEA, her zevke ve bütçeye uygun keyifli ve verimli çalışma ortamları yaratmaya olanak sağlıyor. İşyerlerini daha keyifli ve verimli bir çalışma ortamına dönüştürmek isteyenler için uygulamaya konulan IKEA Kurumsal Kart uygulaması, sunduğu avantajlar sayesinde iş yeri alışverişlerini çok daha hesaplı hale getiriyor.

IKEA Kurumsal Kart’ın sağladığı avantajların yanı sıra, mağazalardaki IKEA Kurumsal Satış departmanı desteği ile yoğun iş temposu arasında ofislerin kuruluş aşaması kolaylaşıyor. IKEA Kurumsal Satış departmanı, ürün seçimi desteğinden seçilen ürünlerin mağazadan toplanmasına, ürünlerin nakliye ve montaj servislerinin organize edilmesine kadar geçen süre zarfında iş yeri sahiplerine yardımcı oluyor.

IKEA Kurumsal Kart, şahıs firmaları ve şirketler tarafından mağazaların IKEA Kurumsal Satış departmanlarından herhangi bir ücret ödemeksizin kolaylıkla alınabiliyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ikeadan-is-yeri-alisverisleri-icin-kurumsal-kart_90618.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!