Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İki Ayda 1.7 Milyar TL Hasılat Sağladı

Emlak Konut GYO, 2013 yılının ilk iki ayında Kamu İhale Kanunu ve Gelir Paylaşımı Modeliyle gerçekleştirilen projelerde 1 milyar 697 milyon 650 bin 290 TL'lik satış yaptı.

yapı.com.tr
İki Ayda 1.7 Milyar TL Hasılat Sağladı

Emlak Konut GYO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, Kamu İhale Kanunu ve Gelir Paylaşımı Modeli ile geliştirilen projelerde, 1 Ocak 2013 ile 28 Şubat 2013 tarihleri arasında toplam 2 bin 358 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdi. Sözkonusu tarih aralığında Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen satışın toplam tutarı (ön satışlar dahil) 1 milyar 697 milyon 650 bin 290 liraya ulaştı.

Piyasa değeri 7.8 milyar TL'ye yükseldi

Emlak Konut GYO, 2012 yılının genelinde ise 1 milyar TL'lik net satış yaparken, 523 milyon TL'lik de net kara ulaştı. Şirketin 2012 yılındaki aktiflerinin toplamı 8.4 milyar TL, piyasa değeri yaklaşık 7.8 milyar TL'ye yükseldi.

Bu yıl 20 bin bağımsızın bölümün ihalesini tamamlayacağız

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yaptığı değerlendirmede, İstanbul'da, şehrin merkezi konumdaki bölgelerinden alacakları arsalarla, Gelir Paylaşımı ve Kamu İhale Kanunu'na göre projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. Kurum, bu yıl 20 bin bağımsız bölümün ihalesini tamamlayarak, yaklaşık 15 bin civarında da bağımsız bölümün satışını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iki-ayda-1-7-milyar-tl-hasilat-sagladi_105912.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!