Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İki Mahalle daha Yenilendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi "Toptan Çözüm Ekipleri" Çamkule ve Altındağ mahallelerindeki yatırımları tamamladı. Bornova Çamkule Mahallesi'nde 87 bin 927 YTL, Altındağ Merkez Mahallesi'nde de 86 bin 113 YTL harcanarak kaldırım düzenlemesi, kanal yenilemesi, ızgara imalatı, yağmur suyu projesi, park alanı düzenlemesi, oyun gruplarının tamiri, okul

Yeni Asır Gazetesi
İki Mahalle daha Yenilendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi "Toptan Çözüm Ekipleri" Çamkule ve Altındağ mahallelerindeki yatırımları tamamladı. Bornova Çamkule Mahallesi'nde 87 bin 927 YTL, Altındağ Merkez Mahallesi'nde de 86 bin 113 YTL harcanarak kaldırım düzenlemesi, kanal yenilemesi, ızgara imalatı, yağmur suyu projesi, park alanı düzenlemesi, oyun gruplarının tamiri, okul bakımı çevre düzenlemesi, asfalt yama çalışmaları, istinat duvarı, futbol sahası onarımı çalışmaları yapıldı.

Ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Çamkule Mahallesi'nde halkın sevgi gösterileri ile karşılandı. Umut Tepe ve Yaren Kaya adlı semt sakinleri Çamkule halkı adına Başkan Kocaoğlu'na çiçek sunarken, mahallenin girişindeki ağaçlık alanda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu, barışı simgeleyen güvercinler uçurdu.

Sorunları dinledi

Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan ile birlikte Çamkulelilerle sohbet eden Kocaoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi, notlar aldı ve isteklerin en kısa zamanda yerine getirilmesi için çalışma arkadaşlarına talimatlar verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm olanaklarını, mahallelerde en iyi hizmeti vermek için seferber ettiklerini söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Elbette eksiklerimiz olacaktır. Ama eksiklerimizi de yapa yapa, bıkmadan usanmadan çalışarak azaltacağız. Alsancak'ta ne varsa, burada da olsun istedik, bunun için çalışıyoruz" dedi.

Daha sonra, Altındağ Merkez Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Kocaoğlu'nu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gezici Sanat Otobüsü müziklerle karşıladı. "Bütün dünya buna inansa, hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza...." dizeleriyle coşan halka hitap eden Başkan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bornovalıların oylarıyla Başkan seçildiğini söyleyen Kocaoğlu, "Birbirimizi iyi tanıyoruz. Hepimiz bir yerlerden geldik. Karnımızı doyurduğumuz bu kentte dayanışma içinde yaşayacağız, birbirimize destek olacağız. Kamunun yararına çalıştığımızı herkes öğrendi. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizi kalkındırmak için çalışacağız" diye konuştu. Çamkule Mahallesi Muhtarı Mahmut Tepe ile Altındağ Merkez Mahallesi Muhtarı Satı Ali Aslan, Başkan Kocaoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Farklı çalışmalar yapıldı

* İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İZBETON ekipleri tarafından Çamkule'de kaldırım ve kanal yenilemesi, kavşak düzenlemesi, otobüs yolu ve durağı, asflat yama çalışmaları yapıldı. Yol ve park kenarlarına demir korkuluklar yapılıp boyandı. Dostgücü Spor Sahası'na istinat duvarı örüldü, futbol sahasının tamiri ve bakımı gerçekleştirildi. Çimentaş İlköğretim Okulu, Çamkule ve Habipler camilerinin bakım ve onarımı yapıldı.

*  Altındağ'da ise otobüs yolu ve kaldırımlar düzenlendi. Kanallar yenilenirken ızgara imalatı gerçekleştirildi. Dik sokakların bitimine ve Fevzipaşa Bulvarı'nın üst bölümlerine yağmursuyu projesi uygulaması başlatıldı. Park alanları düzenlendi. Oyun grupları tamir edilerek boyandı. Altındağ İlköğretim Okulu'nun bakım ve onarımı yapılırken, Altındağ Mezarlığı'nın çevresi temizlendi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iki-mahalle-daha-yenilendi_62590.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!