Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İletişim Nihayet Tamam

17 Ağustos 1999 depreminde hasar gördüğü için dört yıldır eğitimini çadırlarda ve barakada sürdüren Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin inşaat

Radikal
İletişim Nihayet Tamam

7 Ağustos 1999 depreminde hasar gördüğü için dört yıldır eğitimini çadırlarda ve barakada sürdüren Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin inşaatı nihayet bitti. İletişim Fakültesi dün, eğitim-öğretim yılına yeni binasıyla girdi, ancak okulun sorunları bitmedi.
Eski binasına göre, daha fazla büyük sınıf ve ek olarak sinema salonuna sahip olan yeni binada da sorunlar devam ediyor. Yıllardır çuvallarda bekleyen kitaplar nihayet kütüphaneyle buluştu, ancak bazıları artık atılacak durumda. Radyo ve televizyon stüdyoları yetersiz. Aletleri zaten eski olan stüdyolarda bozulan cihazların yerine yenilerinin alınması gerekiyor.
Dekan Alaeddin Asna, barakadan gerçek binada eğitime geçmenin sevindirici olduğunu belirterek, "Onarım yaklaşık 1 trilyon liraya mal oldu. Ama ihtiyaçlar bitmiyor tabii. Televizyon ve radyo stüdyolarımızın, kütüphanenin eksikleri çok" dedi.
Öğrenim hayatları çadır ve barakalarda geçen iletişim öğrencileri ise "4. sınıfa geldik ama üniversite hayatımız olmadı. Bu fakültede liseden bile kötü bir dönem geçirdik" diye yakındı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iletisim-nihayet-tamam_6212.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!