Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İmar Mikser Değildir, Sürekli Karıştırılmaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" şeklinde açıklama yaptı.

yapi.com.tr
İmar Mikser Değildir, Sürekli Karıştırılmaz!

Hürriyet'in haberine göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa ve kırsal mahallelerini ziyaret etti. Çambel, Akalan, Sütçüler, Yenmiş, Ansızca, Kuyucak, Damlacık ve Ulucak’ta vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kocaoğlu, Ulucak’taki yol yapım çalışmasını da yerinde inceledi. Yağmurların sona ermesiyle birlikte asfalt ve altyapı çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, Çambel’de de Orman Bakanlığı’ndan izin çıktığı takdirde “yamaç paraşütü” için gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

Ziyaretleri sırasında sıkça gündeme getirilen imar sorunuyla ilgili de konuşan Başkan Kocaoğlu, "Verilen imarı düşürmeyiz. 4 kat verildiyse ‘bunu 3 kat yapın’ ya da 100 metrekare alanınız varsa ‘bunun 90 metrekaresini kullanın’ demeyiz. Herkes kafasına göre imar yapamaz. İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey de değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/imar-mikser-degildir-surekli-karistirilmaz_157484.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!