Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Indesit Company Manisa Fabrikasına İki Yeni Hat Kuruyor

Indesit Company’nin Indesit ve Hotpoint-Ariston markalı buzdolapları ile derin dondurucularının imal edildiği, 2008 üretim hedefine, Aralık ayında 1 milyon buzdolabıyla ulaşan Manisa fabrikası, 2009 içinde açılacak olan iki yeni hat ile üretim ve istihdamını artıracak.

yapi.com.tr
2 Indesit Company Manisa Fabrikasına İki Yeni Hat Kuruyor Indesit Company Türkiye Pazarlama Müdürü Elif Tercan, Indesit Company Pazarlama Grup Başkanı Francesco Trovato, Indesit Company Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti

Indesit Company’nin Indesit ve Hotpoint-Ariston markalı buzdolapları ile derin dondurucularının imal edildiği, 2008 üretim hedefine, Aralık ayında 1 milyon buzdolabıyla ulaşan Manisa fabrikası, 2009 içinde açılacak olan iki yeni hat ile üretim ve istihdamını artıracak. Indesit Company, 2008 yılında ürettiği toplam 1 milyon bin 173 adet ürünün 780 bin 81 adetini ihraç ederek, global pazarlarda şirketi üst seviyelere taşıyan ve dünya çapındaki 18 üretim tesisinden biri olan Manisa’daki buzdolabı fabrikasında açacağı iki yeni hat ile 2009 yılında daha da büyümeyi hedefliyor. Üretim miktarını 2006’da bir önceki seneye göre yüzde 40 artıran, 2007’de ise ihracatını yüzde 80 düzeyine çıkaran Indesit Company, Manisa fabrikasına yaptığı yatırımlar ile üretiminin yanı sıra istihdamı da yükseltmeyi planlıyor.

Indesit Company Pazarlama Grup Başkanı Francesco Trovato, 19 Mart Perşembe günü Antalya Susesi Otel’de, firmanın yeni beyaz eşya serisi Indesit Prime’ı tanıtmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin, Indesit Company’nin gelecek planları arasında önemli bir yer tuttuğunu, bu yüzden doğru yatırımlar yaparak bu ülkedeki konumlarını iyice güçlendireceklerini belirtti. Indesit Company Türkiye’nin 2008 yılında pazar payını yüzde 8’e yükselttiğini hatırlatan Trovato; 2010 için hedefin yüzde 10, uzun vadede ise Avrupa’daki pazar payı olan yüzde 15 olduğunu söyledi.

Ar-Ge’ye 45 milyon Avro’luk yatırım…

'Tasarım' ve 'çevre'nin Indesit Company için en önemli konuların başında geldiğinin altını çizen Indesit Company Pazarlama Grup Başkanı Francesco Trovato’ya göre, firmanın yenilik anlayışında, estetik, stil, kapasite, güvenilirlik, garanti, malzeme ve tasarıma uygulanabilen fayda yer alıyor. Bu yenilik anlayışını oluşturmak amacıyla her yıl 45 milyon Avro’luk Ar-Ge yatırımı yaptıklarını açıklayan Trovato, bu rakamı gelecek yıllarda artırmayı planladıklarını kaydetti. Indesit Company bünyesinde yer alan 'Inovasyon ve Teknoloji' bölümü, araştırma çalışmalarında kullanılan malzeme, üretim teknolojisi, yenilikçi yıkama ve yiyecek saklama teknolojileri ile akustik ve titreşim, iletişim teknolojileri, enerji ve ergonomi konularında rehberlik yapıyor.

Türkiye’yi yükselen bir yıldız olarak gören firmanın lojistik açıdan da büyük önem taşıyan Manisa fabrikası, 2007 yılında tüm Indesit Company fabrikaları içinde kalitede birincilik ödülünü aldı. Bir yıl içinde tüm dünyada yaklaşık 15 milyon ürün piyasaya süren Indesit Company ürünlerini, her gün 60 bin kişi satın alıyor. 30 yılı aşkın bir süredir Indesit Company, çamaşır makinesi, kurutucu, yıkama-kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, fırın, ocak ve davlumbaz üretiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/indesit-company-manisa-fabrikasina-iki-yeni-hat-kuruyor_67623.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • mrb ben 2 ay once dolap aldim ama dolabin arka tarafinda çürüme vardi ve birkac gun sonra dolap tum meyve ve sebzeleri bozmaya basladi hic bir sekilde sogutma yapmiyor.bunu defalarca servise soyledigim halde hic bir sekilde gelip bakmadilar cok magdurum evime meyve sebze alamiyorum. boyle bir markaya nasil boyle duyarsiz ve ilgisiz bir servis verdiniz anlamiyorum .sikayetciyim boyle servis istemiyorum. mavi_siyah6@hotmail.com YANITLA
  • daha geniş iç hacimli bzd. istiyoruz.örn: 75-80cm. eninde bzd. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!