Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Indesit Company 'OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri' Sertifikasını Aldı

Indesit Company, sağlık ve güvenlik koşullarına uygun çalışma alanlarına sahip olması sebebiyle uluslararası OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri’nin 18001 standartlarına uygunluğunu belgeleyen SGS sertifikasına layık görüldü.

yapi.com.tr
Indesit Company 'OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri' Sertifikasını Aldı

Indesit Company, sağlık ve güvenlik koşullarına uygun çalışma alanlarına sahip olması sebebiyle uluslararası OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri’nin 18001 standartlarına uygunluğunu belgeleyen SGS sertifikasına layık görüldü. İtalya, İngiltere, Rusya, Polonya ve Türkiye’nin yer aldığı Avrupa bölgesindeki üretim tesisleri, hizmet, lojistik ve ticari kuruluşları olmak üzere Indesit Company camiasının yüzde 95’ini kapsayan sertifika, İsviçre kökenli dünyanın en saygın sertifika kuruluşlarından SGS tarafından Indesit Company’e verildi.

Dünya çapında 16 binden fazla çalışanı kapsayan sertifikayı 11 ay kadar kısa bir sürede almayı başaran Indesit Company, ilgili süreçleri yönetmede gösterdiği başarı, değişen koşullara uygun sürekli gelişim gösteren yapısı ve örnek alınacak yönetim anlayışı sayesinde OHSAS 18001 sertifikasına layık görüldü.

Faaliyette bulunduğu tüm ülkelerde mevcut yasalara ve ILO iş sağlığı ve güvenliği talimatlarına uyarak çalışanlarını güvence altına alan Indesit Company, tüm personelin sağlık ve güvenlik alanlarında sorumluluk duygusunu geliştirmek, yeni yasaların Grup içinde takibini sağlamak, sağlık ve güvenlik konuları ile ilgili olarak yeni bir yönetim sistemi oluşturmak amacıyla 2008 yılında 'Sağlık ve Güvenlik' departmanı kurdu. Ayrıca, tıbbi check-up’lar, kişisel güvenlik donanımı, sağlık ve güvenlik eğitimi gibi çalışanlarla ilgili tüm bilgilerin toplanıp analiz edilebildiği ve risk haritasının çıkarıldığı bir on-line güvenlik yönetim sistemi, İtalya’daki tüm Indesit Company üretim tesislerinde uygulanmaya başlandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/indesit-company-ohsas-is-sagligi-ve-guvenligi-yonetim-sistemleri-sertifikasini-aldi_77094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!