Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İngilizler Riva'dan Sonra Mersin ve İzmir'e Bakıyor

Kurdukları Ottoman Fund Limited kanalıyla Riva'da aldıkları 1 milyon metrekarelik arazi için inşaat izni çıkaracaklarını söyleyen Hornett, "Projeyi oluşturup bir inşaat firması bulacağız. Sonra da konutları pazarlacağız" dedi.

Milliyet Gazetesi
İngilizler Riva'dan Sonra Mersin ve İzmir'e Bakıyor

b>İstanbul Riva'da 120 milyon dolarlık arsa alarak son yıllarda Türkiye'deki en büyük arazi satışına imza atan İngiliz Development Capital Management'ın CEO'su Roger Hornett, "Riva dev bir proje ancak, Türkiye'nin başka yerleriyle de ilgileniyoruz. Bodrum'da ve Antalya'da zaten projelerimiz var. Mersin ve İzmir'e bakıyoruz. İstanbul'da da kaliteli konut konusunda açık olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Kurdukları Ottoman Fund Limited kanalıyla Riva'da aldıkları 1 milyon metrekarelik arazi için inşaat izni çıkaracaklarını söyleyen Hornett, "Projeyi oluşturup bir inşaat firması bulacağız. Sonra da konutları pazarlacağız" dedi. Araziye orta ve üst gelir grubuna yönelik 1.500 konutluk villa kent inşa edilmesi bekleniyor.

150 milyon sterlin kaynak ayırdı
Hornett, Türkiye için 150 milyon sterlin'lik bir kaynak oluşturduklarını ve bunun yüzde 57.7'sini yatırıma dönüştürdüklerini söyledi.

Riva'daki 1 milyon metrekarelik arsanın vergi ve tapu harçlarının toplamı 7 milyon YTL'yi buldu. Projenin ruhsatı için SİT kuruluna başvuracak olan şirketin planlar için de belediyeye 5 milyon dolar ödemesi gerekiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ingilizler-rivadan-sonra-mersin-ve-izmire-bakiyor_48123.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!