Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İngilizlerin Yeni Gözdesi

Türkiye’ye İngiltere ve İrlanda pazarından en çok turist getiren tur şirketi olan Thomas Cook, özel bir konsept hazırladığı dünyanın sayılı 6 oteli arasında Türkiye’den sadece LykiaWorld Antalya’ya yer verdi.

Hürriyet Gazetesi
İngilizlerin Yeni Gözdesi

Dünyanın en büyük turizm acentalarından Thomas Cook, Türkiye'den bir oteli dünyanın sayılı 6 oteli arasında gösterdi.

Türkiye’ye İngiltere ve İrlanda pazarından en çok turist getiren tur şirketi olan Thomas Cook, özel bir konsept hazırladığı dünyanın sayılı 6 oteli arasında Türkiye’den sadece LykiaWorld Antalya’ya yer verdi.

LykiaWorld Antalya’nın İngiltere’deki tek yetkili satıcısı Thomas Cook’un Genel Müdürü Richard Calvert, 5.000 misafir ağırlamak üzerine oturtulan bu konseptin ortalama 11 geceleme üzerinden hesaplandığında, LykiaWorld Antalya için 55.000 yatak getirisi yaratacağını söyledi.

Bu verilerin sürekli değişen ve gelişen müşteri ihtiyacını karşılamak için tatil programı oluşturma hedefinde olan tesisler için büyük bir önem taşıdığını belirten Calvert, LykiaWorld Antalya’nın seçilme sebebini ise “benzersiz konumu ve yüksek standartlarının yanı sıra Thomas Cook müşterilerinin yüksek beklentilerine cevap vereceğinden emin olması” şeklinde açıkladı.

Antalya kış sezonunda da İngiliz turistleri ağırlayacak

Turizmde yeni atılımlara imza atmayı isteyen kurumların dünyanın sayılı tur operatörleriyle işbirliğine gittiklerini, kendilerinin de bu doğrultuda Thomas Cook ile çalışmaya başladıklarını belirten LykiaGroup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Silahtaroğlu Baykal ise şunları söyledi:

“Ürün çeşitliliğimiz, mükemmel lokasyonumuz, ürünlerimizin güvenilir olması ve turizmde çeyrek asrı aşkın tecrübemiz sayesinde, geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük tur operatörü şirketlerinden Thomas Cook ile önemli bir iş ortaklığına imza attık. Satışlarımızın çok iyi gittiği LykiaWorld Ölüdeniz’in yanı sıra LykiaWorld Antalya için de birlikteliğimizin ilk meyvelerini almaya başladık. Thomas Cook bize yeni konseptinde yer verdi. Bu gelişme,  İngiltere pazarında kış turizmi için de büyük önem taşımaktadır, Antalya kış sezondaki satış hacmini böylece İngiltere’den karşılamış olacak.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/ingilizlerin-yeni-gozdesi_76710.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!