Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnnovia'nın 3. Etabı da Satışa Sunuluyor

Yeşil İnşaat, Innovia Projesi’nin 3 bin 350 konuttan oluşan 3. etabını Ocak 2010’da satışa sunuyor. Beylikdüzü’nde yer alan, tamamı 5 etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi’yle, özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yaratılması hedefleniyor.

yapi.com.tr
İnnovia'nın 3. Etabı da Satışa Sunuluyor

Yeşil İnşaat, Innovia Projesi’nin 3 bin 350 konuttan oluşan 3. etabını Ocak 2010’da satışa sunuyor. Beylikdüzü’nde yer alan, tamamı 5 etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi’yle, özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yaratılması hedefleniyor. 1073 daireden oluşan ilk etabında yaşamın başladığı, 3116 daireden oluşan 2. etabının tamamının satıldığı Innovia Projesi’nin 3. etabı 3 bin 350 kişiyi daha hayallerine kavuşturacak.

İnnovia Projesi’nde 3. etap dairelerin peşin fiyatları 39 - 109 bin TL arasında değişiyor. Projede, 1+0 – 1+1 dairelere sıfır faizle; yüzde 30 peşin, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 10 ve kalan bakiyeyi 40 ay taksitlendirerek sahip olmak mümkün. Yine sıfır faizle 2+1 ve 3+1 daireler de; yüzde 15 peşin, 4 ay sonra yüzde 15, bir yıl ve iki yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ve kalan bakiye 40 ay taksitli ödeme imkanlarıyla sunuluyor.

Innovia’da gölet ve şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, buz pateni, bisiklet park alanları, büyük ve küçük yüzme havuzu, fitness ve spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol alanları, çardaklar, cafeler, mağazalar ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/innovianin-3-etabi-da-satisa-sunuluyor_75532.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!