Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnoksan, Bayi Ağını Genişletiyor

İnoksan, 30 yıllık tecrübesini ve uzmanlığını, Nevşehir’de açtığı yeni bayisiyle yaygınlaştırırken, müşterilerine kaliteli ürün ve kaliteli bir hizmeti sunmayı hedefliyor.

yapi.com.tr
İnoksan, Bayi Ağını Genişletiyor

Endüstriyel mutfak sektörünün Kutup Yıldızı İnoksan, Nevşehir Bölge Bayii’nin açılışını Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açtı.

Açılışta konuşan İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık "Endüstriyel mutfakta olması gereken ve ihtiyaç duyulan her türlü ekipman ve yardımcı malzemeyi, ayrıca çamaşırhane, medikal, açık büfe ve servis hatlarındaki uzmanlığımızı iş ortağımız Gold Endüstriyel Mutfak’la sunacağız. Bu bölgede bulunan hastanelere, okullara, üniversitelere, lokantalara ve işletmelere İnoksan kalitesi ve güvencesiyle hizmet vermek istiyoruz" dedi.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, "İnoksan gibi güçlü bir markanın halkımızla buluşmasından dolayı çok mutluyuz. Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen davetliler ürünler hakkında detaylı bilgi alırken gerçekleştirilen kampanyadan da faydalandılar.

http://www.yapi.com.tr/haberler/inoksan-bayi-agini-genisletiyor_86751.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!