Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Yalıtımsız Binaya Ruhsat Yok

İnper Perlit, Yeni Nesil Yapı ve Yalıtım Ürünlerini Tanıttı

İnper Perlit uzun yıllar sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları sonucunda perlitin doğal yapısını koruyarak, Perstone markasıyla ürettiği yapı malzemesi ve yalıtım ürünlerini inşaat sektörü temsilcilerine tanıttı.

yapi.com.tr
İnper Perlit, Yeni Nesil Yapı ve Yalıtım Ürünlerini Tanıttı

Gaziantep Grand Otel’de düzenlenen ve sektör temsilcilerinin katılım gösterdiği gecede, Perstone Doğal Yapı ve Yalıtım ürünlerinin inşaat sektörü için avantajları anlatıldı.

Merkezi Gaziantep’te olan MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren İnper Perlit’in Satış ve Pazarlama Müdürü Gökmen Köroğlu, 2016 yılında tamamlanan yatırımlar sonucunda Türkiye’de perlit genleştirme konusunda lider olduklarını belirtti. Gökmen Köroğlu; Perlit’in, çevreye ve insan sağlığına zararsız, ekonomik ve üstün performanslı içeriği ile inşaat sektörüne avantaj sağladığını söyledi. Köroğlu, konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Gücünü perlit mucizesinden alan Perstone markalı yapı ve yalıtım ürünleri; tüm yapıların ısı, ses ve yangın yalıtımını tamamen doğal yollardan kusursuz olarak sağlıyor. Perstone yeni teknolojiye sahip üretim özellikleri ile soğuk, sıcak, nem, yangın, yüksek ses gibi olumsuz koşullarda yapıları koruyor. Perstone çatı markası altında sunulan Mammuthus (Blok ve Kaplama), Pardus (Yalıtım Paneli), Walrus (Yaltım Sıvası), Octopus’un (Blok,Panel ve Bims Yapıştırıcıı) içeriğindeki perlit sayesinde yalıtımın en doğal ve en güçlü halidir.”

 

Gökmen Köroğlu’nun konuşmasının ardından Kentsel tasarım, mimari ve iç mimari projeleriyle ulusal ve uluslararası ölçekte dikkat çeken, birçok yarışmada ödül sahibi Evrenol Architects’in kurucu ortağı Yüksek Mimar Mehpare Evrenol moderatörlüğünde bir panel gerçekleştirildi. Doğal malzemelerin mimari tasarımdaki yeri ve önemine işaret edilen panelde sürdürülebilirliğinin projelerde nasıl korunması gerektiği ve yeni projelerde de hangi kriterlerle malzemenin düşünülmesi gerektiği mercek altına alındı. Bu kapsamda, ABD Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) Yönetim Kurulu’na seçilen ilk Türk firması TURKECO’nun Kurucu Yöneticisi İnşaat Mühendisi Dr. Duygu Erten birikimlerini aktararak, kamu ve özel sektör ilişkilerini değerlendirdi. Türkiye’nin yangın, koruma ve güvenlik denilince akla gelen ilk ismi olan Makine Mühendisi Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç’ı da mimari tasarım ve uygulamalarda dikkat edilmesi gereken koruma hususları hakkında panel katılımcılarını bilgilendirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/inper-perlit-yeni-nesil-yapi-ve-yalitim-urunlerini-tanitti_159330.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!