Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnşaattaki Canlanma Mobilya Talebini Arttırdı

Yıldız Entegre, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen ‘Möblemesse Uluslararası Mobilya Fuarı’na 200 firmayla çıkarma yaptı. İstanbul’dan Ankara’ya, Bursa’dan Kayseri’ye 250 tasarımcı, imalatçı ve mobilya üreticisinin bir araya geldiği gezide Almanya mobilya pazarı ve iş fırsatları incelendi.

yapi.com.tr
İnşaattaki Canlanma Mobilya Talebini Arttırdı

Yıldız Entegre, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen ‘Möblemesse Uluslararası Mobilya Fuarı’na 200 firmayla çıkarma yaptı. İstanbul’dan Ankara’ya, Bursa’dan Kayseri’ye 200 tasarımcı, imalatçı ve mobilya üreticisinin bir araya geldiği gezide Almanya mobilya pazarı ve iş fırsatları incelendi.

19-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen ve Münih’te bulunan Schattdecor Dekor Kağıt fabrikası ve Stelcase Ofis Mobilyaları fabrikaları gezisi ile başlayan Almanya Organizasyonu, Köln’de düzenlenen 3 günlük Möblemesse fuarı gezisi ile tamamlandı.

İnşaattaki Canlanma Mobilya Talebini Arttırdı, iki fabrika daha kuruyor

Küresel krizde yaşanan durgunluğu geride bırakan inşaat sektöründeki hareketlilik en çok mobilyacıları sevindiriyor. MDF ve sunta üretiminde pazarın önemli oyuncularından Yıldız Entegre, talepleri karşılamak ve ihracatı artırmak için 170 milyon Euro'ya Mersin ve Manisa'ya fabrika kuracak. Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldız, yeni tesislerde 500 kişiyi daha istihdam edeceklerini söyledi.

Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen Möblemesse Uluslararası Mobilya Fuarı'na 250 firmayla çıkarma yapan Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldız, 2010 değerlendirmesi ve gelecek yatırımlarını anlattı. Yıldız, sanayi üretim tesislerinde 2010 yılında 978 milyon 22 bin TL, ticari ürünlerde de 301 milyon 841 bin TL'lik ciro elde ettiklerini dile getirdi. Toplam cirolarının 1 milyar 280 milyon TL'ye ulaştığını söyleyen Yıldız, Türkiye'nin son yıllarda gösterdiği siyasi ve ekonomik istikrarın sektördeki büyümeyi de beraberinde getirdiğini ifade etti. Bir firmanın ne kadar büyüme ve üretim kapasitesine sahip olursa olsun satış yapamadığı sürece kâr elde edemeyeceğinin altını çizen Yıldız, inşaat sektöründeki gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu belirtti.















ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/insaattaki-canlanma-mobilya-talebini-arttirdi_85355.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!