Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İNTES'te Koloğlu Yeniden Başkan Seçildi

İNTES Genel Başkanlığına bir kez daha Celal Koloğlu seçildi. Genel kurulda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, sektörün yabancı şirketlerin taşeronu olarak faaliyet gösterdiği günlerden, bugün yabancılara taşeron olarak iş verdiği bir sürece girdiğini ifade etti.

yapi.com.tr
İNTES'te Koloğlu Yeniden Başkan Seçildi

İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) 26. Genel Kurulu tamamlandı. Yapılan seçimde, Celal Koloğlu yeniden başkan oldu. Yönetim kurulu üyeliklerine ise, Deha Emral, Gürhan Özdemir, Kemal Güleryüz, Barış Haşemoğlu, Levent Kafkaslı, İlhan Adiloğlu, Merdan Hürmeydan, ve Gültekin Güvensoy seçildi. Denetleme Kuruluna, Deniz Kızılırmak, Murat Türkseven, Murşit Mahmutoğlu seçilirken, Disiplin Kuruluna, Ahmet Çelik, Yaşar Öncan ve Zeynel Ceylan getirildi.

Önceki gün gerçekleştirilen İNTES Genel Kurulunda, açılış konuşmasını yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin ayrılmaz şartı olduğunu belirterek, bu alandaki yatırımların süreceğini söyledi.

"Altyapı yatırımları gelişme için şart"

Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu yorumunda bulundu.

Sektörde faaliyet gösteren firmaların hızla büyüdüğünü belirten Arslan, sektörün daha önce yabancı şirketlerin taşeronu olarak faaliyet gösterildiğini, bugün ise ya ortak iş üstlenildiğini ya da yabancıların taşeron olarak alındığını vurguladı.

"Tarihi imar hareketi"

İNTES Başkanı Celal Koloğlu ise konuşmasında Türkiye'nin tarihinin en büyük imar hareketlerinden birini yaşadığını belirterek, Türkiye'nin, enerji, ulaştırma ve tarımda büyük altyapı projeleri yürüttüğünü, birçoğunu da tamamladığını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/inteste-kologlu-yeniden-baskan-secildi_157089.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!