Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı Yenileniyor

Savaş sonrası önemi bir kez daha ortaya çıkan Türkiye-Irak hampetrol boru hattı modernize ediliyor. BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü Irak-T

Türkiye



b>Savaş sonrası önemi bir kez daha ortaya çıkan Türkiye-Irak hampetrol boru hattı modernize ediliyor.
BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü Irak-Türkiye Ham Petrol boru hattının modernizasyon projesine yönelik ihale geçtiğimiz hafta içinde yapıldı. 4 uluslararası firmanın teklif verdiği ihaleye en uygun teklif önerisi Alman Siemens firmasından geldi. Yaklaşık maliyeti 1 milyon dolar civarında olacak boru hattının modernizasyonun Alman firmasına ihale edilmesi halinde Alman Siemens ile BOTAŞ Genel Müdürlüğü arasında yapım sözleşmesi imzalanacak. Botaş Genel Müdürlüğü’nün modernizasyon ihalesine Siemens’in yanısıra Emerson Process Management, İsveç, ABB Elektrik ve Invensys Sistems firmaları da teklif getirdi.


35 milyon ton taşıma kapasitesine sahip bulunan Türkiye-Irak hampetrol boru hatlarında yapılacak modernizasyon çalışmaları kapsamında hattın ITB Ballast su otomasyon sistemlerinin yenilenmesi ve elektrik dağıtım panosunun değişimi işleri yapılacak. Alman firması ile BOTAŞ Genel Müdürlüğünün arasında yapım sözleşmesinin imzalanmasının ardından modernizasyon çalışmalarına başlanılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/irak-turkiye-petrol-boru-hatti-yenileniyor_3848.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!