Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İş Hayatında Yeni Trend: Çalışmaya Hazır Kiralık Ofis

Plaza Cubes ofisleri, sadece laptop'unuzu alarak girip, hemen çalışmaya başlayabileceğiniz donanıma sahip. Mobilyalı, telefon ve internet hatlı, sekreterli, elektrik ve doğalgazlı, toplantı salonlu, kafeteryalı, fotokopi odalı ve IT altyapılı bir ortamı hizmetinize sunuyor.

Sabah EMLAK



ir zamanlar şehirden uzak bahçeli evler moda olurken, daha sonra şehre duyulan özlem ve trafikten şikayetten şehre dönüş başladı. Hatta büyük evler yerini küçük metrekarelerdeki rezidans dairelere bıraktı. Bu trend sadece ev yaşantısı için değil iş yerleri için de geçerli. Villalardaki ofisler, elektriğin, teknik servisin, sekreterin, güvenliğin, temizliğin ve otoparkın sağlandığı plazadaki iş yerlerine dönüşe neden oldu. Birbiri ardına tamamlanan plazalarla Maslak, iş hayatının merkezi oldu.

Maslak'taki Sun Plaza'nın bir katında yer alan Plaza Cubes, 11 metrekareden 40 metrekareye kadar değişik boyutlarda ofis seçenekleri sunuyor. İçeriye girdiğinizde, modern dekorasyonuyla dikkat çeken bu yepyeni ofisler, yurtdışındaymışsınız hissini veriyor. Plaza Cubes ofisleri, sadece laptop'unuzu alarak girip, hemen çalışmaya başlayabileceğiniz donanıma sahip. Mobilyalı, telefon ve internet hatlı, sekreterli, elektrik ve doğalgazlı, toplantı salonlu, kafeteryalı, fotokopi odalı ve IT altyapılı bir ortamı hizmetinize sunuyor. Ayrıca Plaza Cubes'lerde kira kontratını 1 günden 365 güne kadar yapabilme esnekliğiniz de var.

Plaza Cubes firmasının ortaklarından Selim Levi, "Plaza Cubes ile bir ofiste ihtiyacınız olacak her şeyi sunuyoruz. Türkiye'de yaygın olmayan ama ihtiyaç duyulan bir ofis sistemi olduğu için talep beklediğimizden çok. Şehir dışındaki işyeri sahiplerinin şehirde toplantı yapmak isteyen işverenleri, yeni küçük girişimciler, mümessillikler, yabancı kuruluşlar, gayrimenkul firmaları, reklamcılar, avukatlar, sigortacılar, müşterilerimiz arasında yer alıyor" diye açıklıyor. Plaza'da çalışmanın keyfini yaşamak isteyenlere duyurulur!

http://www.yapi.com.tr/haberler/is-hayatinda-yeni-trend-calismaya-hazir-kiralik-ofis_49109.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!