Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Thea Ailesi Genişledi!

İŞHAD'dan VİKO'ya Ziyaret

İŞHAD (İş Hayatı Dayanışma Derneği) üyeleri, 21 Şubat 2008 Perşembe günü VİKO İcra Kurulu Başkanı Cahit Durmaz’ın davetlisi olarak, Türkiye’nin en büyük anahtar-priz fabrikası olarak gösterilen VİKO Samandıra Endüstriyel Tesisini ziyaret etti.

yapi.com.tr
İŞHAD'dan VİKO'ya Ziyaret

İşadamları arasında iletişim ve dayanışmayı arttırarak iç ticaret hacmini genişletmek amacıyla faaliyet gösteren İŞHAD (İş Hayatı Dayanışma Derneği) üyeleri, 21 Şubat 2008 Perşembe günü VİKO İcra Kurulu Başkanı Cahit Durmaz’ın davetlisi olarak Türkiye’nin en büyük anahtar-priz fabrikası olarak gösterilen VİKO Samandıra Endüstriyel Tesisini ziyaret etti. İŞHAD heyetine, Başkan Recep Ekşi (Ekşioğlu Şirketler Grubu Başkan Vekili ) ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kan (Baykan Şirketler Grubu Başkanı), Recep Koçak (Işık Sigorta Genel Müdürü), V. Özdemir Ata (Teksan Jeneratör Yönetim Kurulu Başkanı), Bekir Doğan (İşhad Yapı Komitesi Sorumlusu), Mahir Balık (İşhad Hizmet Sektörü Sorumlusu) da eşlik ettiler.

İŞHAD Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ekşi, 2007 yılında İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" çalışmasında 388. sırada yer alan VİKO için “VİKO’nun 21. yüzyıla yakışan, en son teknolojinin kullanıldığı üretim hattının bir çok üyemize ilham kaynağı olacağı kanaatindeyiz ” yorumunu yaptı.

VİKO İcra Kurulu Başkanı Cahit Durmaz da VİKO ailesi için büyük bir gurur kaynağı olan yeni endüstriyel tesislerde İŞHAD Yönetim Kurulu’nu ağırlamış olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Ziyaret programı dahilinde İŞHAD Yönetim Kurulu ve üyeleri’ne genel bir sunum yapan ve üretim ile ilgili yapılan yeniklere değinen VİKO Teknik Direktörü Orhan Ünal, “AR-GE ve diğer yatırımlarla istikrarlı bir şekilde; yıllık ortalama %21 büyüme kaydetmekteyiz” dedi.

İstanbul Samandıra’da 60 bin m2 açık, 40 bin m2 kapalı alana sahip VİKO Endüstriyel tesislerinde yılda 80 milyon adet anahtar priz üretimi yapılıyor. VİKO, aynı zamanda yurtiçinde ve dışında güçlü satış kanallarına da yatırım yapıyor. Halen yurtdışında 53 ülkede 80 bayisi bulunan VİKO’nun 2008 hedefi bu sayıyı artırmak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ishaddan-vikoya-ziyaret_59777.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!