Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Işıklar Ambalaj Holding'e Dönüşüyor

Kağıt torba üretimi yapmak üzere kurulan Işıklar Ambalaj, bugün enerji, inşaat, döküm ve alışveriş merkezi gibi farklı sektörlerde yaptığı yatırımların ve ulaştığı iş hacminin bir sonucu olarak holdinge dönüşüyor. Farklı alanlardaki girişimlerinin daha etkin yönetimi için alınan holdingleşme kararı, 16 Kasım 2009 tarihi itibariyle ilgili kamu

yapi.com.tr
Işıklar Ambalaj Holding'e Dönüşüyor

Kağıt torba üretimi yapmak üzere kurulan Işıklar Ambalaj, bugün enerji, inşaat, döküm ve alışveriş merkezi gibi farklı sektörlerde yaptığı yatırımların ve ulaştığı iş hacminin bir sonucu olarak holdinge dönüşüyor. Farklı alanlardaki girişimlerinin daha etkin yönetimi için alınan holdingleşme kararı, 16 Kasım 2009 tarihi itibariyle ilgili kamu kurumlarına bildirilerek resmiyet kazandı.

Kağıt torba sektöründe üretim ve satış yapmak amacıyla 1977 yılında kurulan Işıklar Ambalaj, bugün dört farklı sektörde daha faaliyet göstererek 475.000.000 TL bilanço büyüklüğüne ulaştı. Farklı sektörlerdeki yatırımlarının daha etkin yönetim ve organizasyonu için holdingleşme yoluna giden Işıklar Ambalaj, Konya'nın Çumra ilçesinde bulunan fabrikasını tüm donanımıyla birlikte yüzde 100 bağlı ortaklığındaki Işıklar Ambalaj Pazarlama A.Ş.'ye kiralayacak. Şirketin unvanı ise Işıklar Yatırım Holding A.Ş. olarak değişecek.

Konuyla ilgili olarak, şirketin 16 Kasım 2009 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında oy birliği ile karar verildi. Gerekli bildirim ve izinler için Sermaye Piyasası Kurulu ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığına başvuruda bulunulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isiklar-ambalaj-holdinge-donusuyor_74431.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!