Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Batum’a Yeni Terminal

Isparta Şehirlerarası Terminal'in Kaba İnşaatı Bitti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminali yerinde inceledi.

yapi.com.tr
Isparta Şehirlerarası Terminal'in Kaba İnşaatı Bitti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaat çalışmaları devam eden Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal alanında incelemelerde bulundu.

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın beraberindeki MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, belediye meclisi üyeleriyle birlikte 200 dönüm alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal çalışmalarında incelemelerde bulundu.

140 milyon liralık bir yatırım
İnşaatın tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Günaydın, “Köy garajının tamamen kaba çalışmaları ve çatı çalışmaları bitti. İnşaatın tesisat ve kaba çalışmaları tamamlandı. Kulemizin inşaatı da hızla devam ediyor. Bu kule Isparta’ya has özel bir çalışma. Bu tasarımın tamamı bize aittir. Kalıcılığı esas aldık, torunlarımıza, geleceğimize ait bir proje. 140 milyon liralık bir yatırımı Isparta Belediyesi yapıyor, hiçbir yerden kredi falan alınmadı. Bunun projesi 78 milyon liraya mal oluyor, bu projeyi de Isparta Belediyesi olarak kendimiz çizdik. Aynı Gül Küçük Sanayi Sitesinde olduğu gibi. Bana parayı nereden buluyorsun diyenler oluyor, işte bir projesi bile 78 milyon lira tutuyor” açıklamasında bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isparta-sehirlerarasi-terminalin-kaba-insaati-bitti_169941.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!