Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Bu Sıralamada İkinci Oldu

İstanbul trafik yoğunluğunda, Moskova'nın ardından Avrupa ikincisi oldu. Araştırma sonuçlarına göre, İstanbullular trafikte ortalama 64 dadika geçiriyor.

yapi.com.tr
İstanbul Bu Sıralamada İkinci Oldu

Generali Sigorta Araştırma Merkezi'nin (GAM) Portekiz’den Rusya’ya kadar 59 ülkenin büyük şehirlerini kapsayan trafik yoğunluk araştırması sonuçlarına göre, Rusya’nın başkenti Moskova, yüzde 65 younluk ile birinci sırada yer alırken, Türkiye’nin en büyük ve metropol şehri İstanbul yüzde 57 yoğunluk ile ikinci oldu.

Polonya’nın başkenti Varşova’nın yüzde 44 ile üçüncü olduğu sıralamada, İtalya’nın Palermo kenti ile Fransa’nın Marseille şehri yüzde 40’lık trafik oranıyla dördüncülüğü paylaştı.

Moskova’da trafiğin en yoğun olduğu zamanlarda bu oran sabah yüzde 114 olurken akşam yüzde 133’e ulaşıyor. İkinci sıradaki İstanbul’da ise yoğunluk oranları sabah yüzde 81’i, akşam ise yüzde 127’yi buluyor. Haftalık olarak ele alındığında ise İstanbul’da Pazartesi günleri sabah, Cuma günleri akşam saatlerinde yoğunluk zirve yapıyor.

İstanbullu trafikte ortalama 64 dakika vakit geçiriyor

İstanbul'da yoğunluğun zirve yaptığı günlerde trafikte bekleme süresinin 64 dakikaya ulaştığı görüldü. Günde ortalama 30 dakika sürdüğü düşünülen ev ve iş arasındaki trafikte yaşanan yoğunluk, yıllık olarak 118 saatlik bir gecikme yaratıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-bu-siralamada-ikinci-oldu_121139.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!