Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Fotoğrafları Galleteria'da

Canvastar sponsorluğunda, Gallateria Sanat Galerisi'nde düzenlenen “İstanbul Fotoğrafları” sergisi “Üstün Tuval Teknolojisi” ile hazırlanmış tuval/kanvas baskılardan oluşuyor. Sergi, İstanbul'un kimi zaman neşelendiren kimi zaman hüzünlendiren ve bazen de heyecanlandıran karelerini bir araya getiriyor.

yapi.com.tr
İstanbul Fotoğrafları Galleteria'da

Galata, Sabahattin KayışCanvastar sponsorluğunda düzenlenen “İstanbul Fotoğrafları” sergisi, İstanbul’un kimi zaman neşelendiren kimi zaman hüzünlendiren ve bazen de heyecanlandıran karelerinin bir araya getiriyor. Sergiyi farklı kılan özelliklerden biri, eserlerin “Üstün Tuval Teknolojisi” ile hazırlanmış tuval/kanvas baskılardan oluşuyor olması.

Organizasyonu İstanbul Sanat Evi tarafından yapılan sergi için, tarihi Galata Kulesi’nin sokağına bakan Galleteria Sanat Galerisi tercih edildi. İstanbul temalı fotoğraf sergisinin, eserlerle benzer etkiye sahip bir atmosferde düzenlenmesinin, izleyiciye nostaljik ve anlamlı bir İstanbul deneyimi yaşatacağı düşünülüyor.

Mustafa Yılmaz, Sabahattin Kayış ve Osman Karamehmetoğlu'nun fotoğraflarının yer alacağı serginin açılışı, 19 Şubat 2010 Perşembe günü saat 18.30'da yapılacak. Sergi, 19 Şubat – 6 Mart 2010 tarihleri arasında Gallateria Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

Gallateria Sanat Galerisi
Serdar’ı Ekrem Caddesi No. 22 Kamondo Han
Galata, Beyoğlu

Osman Karamehmetoğlu

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-fotograflari-galleteriada_76376.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!