Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul, Modern Bir Şehir Parkına Daha Kavuşuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni bir şehir parkı ve spor kompleksinin daha yapımını başlattı. Gaziosmanpaşa - Cebeci'de 350 bin m2 alan

İBB
İstanbul, Modern Bir Şehir Parkına Daha Kavuşuyor

b>İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni bir şehir parkı ve spor kompleksinin daha yapımını başlattı.

Gaziosmanpaşa - Cebeci'de 350 bin m2 alana yapılacak olan ve içerisinde açık- kapalı spor alanlarıyla kültür merkezlerinin de bulunacağı dev komplekste, onbinlerce m2"lik dinlenme alanları da yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da yeşil alanları 100 milyon m2'ye çıkararak halkın dinlenebileceği mekânların oluşturulması çalışmalarına, şehrin her iki yakasında başlattığı dev atılımlarla devam ediyor.

Bitirilen veya yapımı sürdürülen Topkapı, Bayrampaşa ve Nurtepe gibi büyük şehir parklarına yeni bir halka daha eklendi ve 10 trilyon TL keşif bedelli Gaziosmanpaşa-Cebeci Şehir Parkı Projesi'nin ihalesi yapılarak çalışmalar başlatıldı.

Komplekste kapalı spor ve çok amaçlı spor salonları, kapalı yüzme havuzları, kültür merkezi, kültür parkları, açık spor tesisleri, amatör sporlar için stadyum, el sanatları kültür merkezi, meslek eğitim merkezleri, gösteri amaçlı şelâleler ve fıskiye sistemleri, yapay göletler, piknik alanları, açık hava gösteri alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, restoranlar, büyük Türk sporcularının büstlerinin yer alacağı bir alan ve semt konağı bulunacak.



http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-modern-bir-sehir-parkina-daha-kavusuyor_2927.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!