Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Sularının Tarihî Serüveni

“İSTONBUL” dergisinin 8. sayısı çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları Sanayi v

Zaman



b>“İSTONBUL” dergisinin 8. sayısı çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları Sanayi ve Ticaret AŞ (İSTON)’nin ücretsiz yayın organı olan dergi, bir kent kılavuzu niteliği taşımakla birlikte ağırlıklı olarak kültür sanat konularına da yer veriyor.

“Suyun Öteki Yüzü” dosyasıyla çıkan dergi, kitaptan kültür sanata, mekan tanıtımlarından güncel konulara kadar kent kültürünün ve yaşamının bütün alanlarına sayfalarında yer veriyor. Derginin son sayısında, Ömer Faruk Şerifoğlu, İstanbul’un atıksu serüvenini tarihsel gelişimiyle ele alıyor. Yazar İrfan Çiftçi, “Şehrin Tarihteki Yakamozu” başlıklı yazısıyla, insanlığı beton yığınlarına dönen kentler yerine tarihî dokunun rengarenk mimarisini tekrar yakalamaya çağırırken, Nevval Sevindi Yuşa Tepesi’ni, Ara Güler fotoğraf sanatının, Tuluyhan Uğurlu ise müziğin inceliklerini anlatıyor. Ceyda Aydede ile de halkla ilişkiler global platformda irdeleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-sularinin-tarihi-seruveni_3215.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!