Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Trafiğine Su Forumu Kesintisi

Bugün başlayacak 5. Dünya Su Forumu toplantısına katılacak 15 bini aşkın kişi ile liderler, İstanbul’da kara ve deniz ulaşımını aksatacak. Cadde ve sokaklar dışında, deniz yolları da ulaşıma kapatılacak. İki yıldır hazırlıkları süren 5. Dünya Su Forumu toplantısına, kayıtlı 15 bin kişi ile 65 bakanın katılması bekleniyor. Forum için dün Irak

Hürriyet Gazetesi
İstanbul Trafiğine Su Forumu Kesintisi

Bugün başlayan 5. Dünya Su Forumu toplantısına katılacak 15 bini aşkın kişi ile liderler, İstanbul’da kara ve deniz ulaşımını aksatacak. Cadde ve sokaklar dışında, deniz yolları da ulaşıma kapatılacak. İki yıldır hazırlıkları süren 5. Dünya Su Forumu toplantısına, kayıtlı 15 bin kişi ile 65 bakanın katılması bekleniyor. Forum için dün Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, Tacikistan Devlet Başkanı İmam Ali Rahman, Japonya Veliaht Prensi Naruhito Kotaishi ve G. Kore Başbakanı H.E.Seung İstanbul’a geldi. Başbakan Erdoğan,Talabani, Rahman ve Seung ile dün akşam ayrı ayrı Dolmabahçe Sarayı’ndaki Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.

Eski Köprü taşındı

Toplantı nedeniyle ulaşım için ek seferler düzenlenip trafikte de yeni düzenlemeler yapıldı. Feshane ve Sütlüce Kültür ve Kongre Merkezi arasında ulaşımın sağlanması için Balat-Hasköy arasındaki Eski Galata Köprüsü Feshane-Sütlüce arasına taşındı.

Yabancı liderler ve bakanların geçişi için Havalimanı’ndan Sirkeci’ye, Galata Köprüsü’nden Beşiktaş’a, Çırağan’a, Barbaros Bulvarı’ndan Balmumcu’ya, Dolmabahçe’den Taksim’e, D-100 Karayolu üzerinden Atatürk Havalimanı’ndan Balmumcu’ya kadar ve Sütlüce’de yollar trafiğe kapatılacak.

Kongre merkezine devlet başkanları deniz yoluyla ve Haliç’ten götürüleceği için; Beşiktaş, Kabataş, Karaköy, Eminönü, Sirkeci iskelelerine seferler yapan vapur ve deniz otobüsleri ile Harem-Kabataş seferini yapan arabalı vapur ve Beşiktaş, Kabataş, Karaköy, Eminönü ve Sirkeci iskelelerine sefer yapan vapurlarda da saat 08:30-09:00 ile 12:00-12:30 saatleri arasında gecikmeler yaşanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-trafigine-su-forumu-kesintisi_67378.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!