Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul ve Milano Belediyeleri Arasında İyiniyet Mektubu İmzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Milano Belediye Başkanı Gabriele Albertini, çeşitli konularda işbirliğini öngören ve bir protokolle pekiştirilecek ‘iyi niyet mektubu’ imzaladı.

Zaman



stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Milano Belediye Başkanı Gabriele Albertini, çeşitli konularda işbirliğini öngören ve bir protokolle pekiştirilecek ‘iyi niyet mektubu’ imzaladı.

İki şehir arasında ulaşım, katı atıkların değerlendirilmesi, şehircilik ve kentsel mirasın korunması, enerji, turizm, kültürel etkinlikler ve tanıtım ile ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi konularında işbirliğini içeren ‘iyi niyet mektubu’nun imza töreninde İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Luciano Pezotti de bulundu. İyi niyet mektubunda, “İstanbul ile Milano arasındaki ilişkileri güçlendirmek niyetiyle, her iki şehrin temsilcileri ülkelerin ekonomi ve ticaret merkezi konumunda olan her iki şehir arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek, karşılıklı menfaatleri ve vatandaşlarının esenliği kapsamında etkin işbirliğini teşvik etmek arzusundadırlar” ifadelerine yer verildi. Topbaş ve Albertini, mektupta, yakın gelecekte her iki şehir arasında teknik ve kültürel işbirliği protokolü imzalayacaklarını taahhüt etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-ve-milano-belediyeleri-arasinda-iyiniyet-mektubu-imzalandi_27677.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!