Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İstanbullu Kuraklığın Çaresini Depoda Buldu

Yaz sıcaklarının da artan etkisiyle, başta İstanbul olmak üzere birçok ildeki barajların doluluk oranları büyük ölçüde düşerek alarm vermeye başladı. Vatandaşlar da, sıcak yaz günlerinde olası su kesintilerine karşı önlem arayışlarına girdi.

yapi.com.tr
İstanbullu Kuraklığın Çaresini Depoda Buldu

DHA'nın haberine göre, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, geçen ay İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın iştirakiyle toplantı yaptıklarını ve alınacak tedbirleri ortaya koyduklarını ifade ederek, "İnşallah Haziran ayı içinde de tekrar bir toplantı yapacağız. İstanbul'u susuz bırakmamak için sadece İstanbul değil, diğer bütün şehirleri susuz bırakmamak için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz" dedi

Su depolarına ilgi artıyor

Su kesintisi tartışmaları nedeniyle, evlerinde su deposu bulunmayan vatandaşlar ise depo ile muhtemel kesintilere çözüm arayışında. Su depoları piyasada, polieliten yatay, polieliten dikey, mavi su deposu ve polyester su depoları olarak satılıyor. Bina nüfusu ve kullanım oranlarına göre tercih edilebilecek şekilde 200 litreden 20 bin litreye kadar değişen büyüklükleri bulunuyor. Mavi su depoları, polieliten yatay ve dikey su depolarının fiyatları 100 lira ile 1,000 lira arasında değişiyor.

Paslanmazlar daha sağlıklı

Paslanmaz su depoları, platik ürünlere göre daha sağlıklı olarak nitelendiriliyor. Bu ürünlerin ise 2 bin litreden 8 bin litreye kadar çeşitleri bulunuyor. Ürün fiyatları ise 2 bin lira ile 16 bin lira arasında değişiyor.

Ürünlerin yatay, dikey, silindir ve köşe çeşitleri bulunuyor. Köşeli su depolarının diğer modellere göre daha kullanışlı olduğu belirtiliyor.

Su deposu sahibi olamak bir çok şirkete internet sitesi üzerinden ulaşmak mümkün. Ancak montaj fiyatları su deposunun bağlanacağı binanın şekline ve hane sayısına göre değişiklikler gösteriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbullu-kurakligin-caresini-depoda-buldu_120549.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!