Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul’un Yeni Yakası Fiyaka

Fi-Yapı tarafından İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Sancaktepe’de inşa edilen Fiyaka, benzer hayat tarzına sahip insanları buluşturan bir yaşam alanı sunuyor. İlk etapta 70 konutun teslim edileceği ve böylece yaşamın taahhüt edilen tarihten tam 7 ay önce başlayacağı Fiyaka’da geri kalan etaplar ise yalnızca birkaç ay içerisinde

yapi.com.tr
1 İstanbul’un Yeni Yakası Fiyaka

Fi-Yapı tarafından İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Sancaktepe’de inşa edilen Fiyaka, benzer hayat tarzına sahip insanları buluşturan bir yaşam alanı sunuyor. İlk etapta 70 konutun teslim edileceği ve böylece yaşamın taahhüt edilen tarihten tam 7 ay önce başlayacağı Fiyaka’da geri kalan etaplar ise yalnızca birkaç ay içerisinde tamamlanacak.

Fiyaka’da sosyal aktiviteler son derece ayrıntılı planlanmış. Site bünyesinde sinema, tenis, squash, pilates ve fitness gibi sayısız aktivite alanı bulunuyor. Ayrıca sitedeki tüm spor etkinlikleri, yalnızca Fiyaka bünyesinde görev yapan spor hocalarının gözetiminde gerçekleştiriliyor. Aktiviteleri içeren 7 günlük özel yaşam planı ise daha şimdiden hazırlanmış durumda.

Fiyaka sakinleri bir araya geldi

Fiyaka’nın gelecekteki sakinleri geçtiğimiz haftalarda özel olarak düzenlenen bir etkinlikte bir araya gelerek tanışma fırsatı buldular. Fi-Yapı Genel Müdürü Edi Duek, FiYaka’da ev alanların benzer sosyal yaşantıyı paylaşan insanlarla komşu olduklarını belirtiyor:

“Günümüzde insanlar ev alırken, yaşayacakları yerdeki diğer sakinlerle sosyal uyumlarını mutlaka göz önünde bulunduruyorlar. Sitede yaşayan diğer ev sahipleriyle uyum içinde olmak çok büyük önem taşıyor ve ev alan herkes artık bu konuyu mutlaka dikkate alıyor. Kültür, yaşam biçimi, ortak ilgi alanları gibi unsurlar bu anlamda öne çıkıyor doğal olarak. Ev almaya gelenlere buradaki sosyal yaşamın nasıl olacağını anlatıyoruz. Böylece onlar da burada kuracakları hayatın nasıl şekilleneceğini önceden görebiliyorlar.”

Edi Duek, Fiyaka sakinlerini daha inşaat tamamlanmadan bir araya getirerek tanıştırdıklarını söylüyor: “Fiyaka’da benzer yaşam tarzına sahip sosyal insanları buluşturuyoruz. Bu nedenle de evler teslim edilmeden önce hem son durum hakkında bilgi vermek, hem de Fiyaka’nın gelecekteki sakinlerinin birbirleriyle tanışmalarını sağlamak hedefiyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliğimize çok büyük bir katılım oldu ve Fiyaka’nın gelecekteki tüm sakinleri buluştu. Böylece yaşam alanlarını paylaşacakları kişileri daha evlerine yerleşmeden tanıma fırsatı buldular. Gerçekten de çok hoş ve keyifli bir ortamdı. Herkesin Fiyaka’ya taşınmak için sabırsızlandığını görmek de bizim için son derece heyecan verici oldu.”

Fiyaka

18 bin metrekaresi yeşil alan olmak üzere 25 bin metrekare toplam alan üzerine inşa edilen Fiyaka, 2+1’den 5+1’e kadar, 110 metrekare ile 325 metrekare arasında değişen özelliklerde 242 daireden oluşuyor. Fiyaka’da daireler, mertrekaresine göre 140 ile 600 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yüzde 75’i yeşil alan olan Fiyaka, doğayla iç içe olmak isteyen ama şehirden de kopamayanlar için ideal bir proje olma özelliği taşıyor. Fiyaka sinema salonu, amfitiyatrosu, kafeteryası, barbekü alanı, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, hamam, sauna, pilates, squash ve fitness salonuyla yetişkinlere, özel oyun alanları ve çocuk havuzuyla ise çocuklara eğlenceli bir sosyal yaşam sunuyor. Ayrıca sitenin tüm açık alanlarında kablosuz internet olanağı sunuluyor. Her türlü güvenlik önleminin alındığı Fiyaka’da görüntülü kapı sistemi, 24 saat özel güvenlik ve revir hizmeti de bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbulun-yeni-yakasi-fiyaka_63547.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ev almak üzere size ulaşmaya çalışıyorum, ama maalesef telefonunuz sürekli meşgul , tel no'm 0533 738 18 29. lütfen siz beni arayın. çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!