Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstikbal’den Adapazarı’na 500 Bin Dolarlık Yatırım

Mobilya sektörünün dev ismi İstikbal, Adapazarı’nda yeni bir mağaza açtı. Yaklaşık 500 bin dolar yatırım yapılan mağaza, İstikbal’in, son yıllarda değ

yapitr/Deniz TÜRKERİ
İstikbal’den Adapazarı’na 500 Bin Dolarlık Yatırım

obilya sektörünün dev ismi İstikbal, Adapazarı’nda yeni bir mağaza açtı. Yaklaşık 500 bin dolar yatırım yapılan mağaza, İstikbal’in, son yıllarda değişen mağazacılık anlayışının yeni bir örneği olarak yerini alıyor. 1.300m² büyüklüğündeki iki katlı yeni consept mağazada, İstikbal’in mobilyadan halıya, mutfaktan yatak odasına kadar tüm ürünleri aynı çatı altında tüketicilere sunuluyor.

Adapazarı Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Aziz Duran, Garnizon Komutanı Süleyman Altunbaş, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Boydak, Yusuf Boydak ve Şükrü Boydak’ın katılımıyla gerçekleşen açılış Adapazarlılardan büyük ilgi gördü.

Açılışta konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Sakarya’da 49., Türkiye genelinde 977. mağazalarını açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Boydak, “İyi ve kötü gününde Adapazarı’nın yanında olacağız. Ayrıca Marmara Bölgesi’nde üretime yönelik fırsatları kolluyoruz” dedi.

4.60 m uzunluğunda ve 1.45 m enindeki İstikbal’in dev kanepesini tanıtan uzun adam Halil İbrahim ise açılışa renk kattı.

İSTİKBAL REGİNALAR İZMİR VE AYDIN’DA AÇILDI

Adapazarı açılışıyla aynı tarihlerde, 2003 yılında Avrupa'nın sayılı mutfak üretici firmalarından İtalyan Snaidero Grubu’yla yapılan işbirliğiyle faaliyete geçen İstikbal Regina Mutfak&Banyo’nun yeni mağazaları İzmir ve Aydın’da hizmete girdi. İstikbal Regina mağazalarının sayısı böylece 48’e ulaştı.

Açılışlarda Manken Aysun Kayacı ve Doğa Bekleriz’in hazır bulunduğu mağazalarda, mutfak ve banyolar, mutfak masa ve sandalyeleri, banyo halıları satışa sunuluyor.





http://www.yapi.com.tr/haberler/istikbalden-adapazarina-500-bin-dolarlik-yatirim_21391.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!