Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstikbal’den Yeni Showroom

Türkiye’nin en büyük mobilya üreticisi şirketlerinden İstikbal Mobilya, büyük mağazalar zincirinin ilkini İstanbul Beylikdüzü’nde hizmete açtı.

NTV-MSNBC



b>Türkiye’nin en büyük mobilya üreticisi şirketlerinden İstikbal Mobilya, büyük mağazalar zincirinin ilkini İstanbul Beylikdüzü’nde hizmete açtı.

Mobilya sektörünün büyük isimlerinden İstikbal Mobilya, büyük mağazalar zincirinin ilk halkasını İstanbul Beylikdüzü’nde hizmete açtı. Açılan mağaza, şirketin Türkiye’de bin 219, İstanbul’da ise 198’inci mağazası olma niteliğini taşıyor.

2 bin 600 metrekarelik bir sergi alana sahip İstikbal Beylikdüzü Showroom, İstikbal’in 2000’li yıllar için öngördüğü mağazacılık anlayışının ilk örneği.

Koltuk ve kanepeden panel mobilyaya, yataktan ev tekstiline kadar zengin ürün yelpazesine sahip İstikbal’in Beylikdüzü Showroom’unda Hukla ile beraber 850 çeşit ürün sergilenecek.

Haftanın yedi günü saat 08.30- 21.00 arasında açık olacak mağazada 15 eleman hizmet verecek. Tüm kredi kartı ve taksit kartların geçerli olacağı mağazada senetli sistemde çalışılacak.

1957 yılında bir mobilya atölyesinde çalışmaya başlayan İstikbal, 42 ülkede iki binin üzerinde mağazada dünya tüketicisine ürünlerini sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istikbalden-yeni-showroom_2098.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!