Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstinye Seba Akdağ Dream Konutları’nda Son 8 Konut

Reha Medin Emlak Hizmetleri, yeni ve lüks projelerde satın almaktan ziyade kiralamaya olan yoğun talep sebebi ile artı bir seçenek oluşturduklarını, bölgenin konumundan ve yüksek güvenlik özelliğinden ötürü yabancı müşteriler ve ağırlıklı konsolosluklar tarafından tercih edildiğini belirtiyor.

yapi.com.tr
1 İstinye Seba Akdağ Dream Konutları’nda Son 8 Konut

stinye bölgesine en hâkim tepelerden birinde bulunan ve 35 bin m2 alan üzerinde 14 blok ve 88 daireden oluşan Seba Akdağ Dream Konutları’nın pazarlama çalışmalarını Reha Medin Emlak Hizmetleri üstlendi. Mimarisi, çoklu sosyal alanları, geniş otoparkı ve yeşil alanlarıyla dikkat çeken projenin yüzde 35’lik kısmı kiralık olarak sunuluyor.

Reha Medin Emlak Hizmetleri, yeni ve lüks projelerde satın almaktan ziyade kiralamaya olan yoğun talep sebebi ile artı bir seçenek oluşturduklarını, bölgenin konumundan ve yüksek güvenlik özelliğinden ötürü yabancı müşteriler ve ağırlıklı konsolosluklar tarafından tercih edildiğini belirtiyor. Reha Medin Emlak, Gayrettepe Ofisi aracılığıyla yürüttükleri satış faaliyetlerini Seba Akdağ Dream’den konut satın almak isteyenler için sadece 3 adet bahçe dubleksi, 3 adet çatı dubleksi ve 2 adet ara kat daire seçeneği olduğunu söylüyor.

Bahçe dublekslerinin 301 m2, çatı dublekslerinin 316 m2 ve ara katların 168 m2 olduğu konutların satış fiyatları 800 bin ile 1 milyon 500 bin USD arasında değişiyor.

Seba Akdağ Dream’de otopark alanlarının yer altına alınmasıyla site içi egzoz dumanından arındırılmış. Özellikle bahçe dubleksleri, gerek bahçe kullanımı ve gerekse bloklar arası mesafenin uzak olması sebebiyle en çok tercih edilen daireler olarak dikkar çekiyor.

Projede, site sakinleri için çok seçenekli sosyal alanlara yer verilmiş; bu sosyal alanlar da sitenin muhtelif bölgelerine dağıtılarak bloklar arasındaki mesafe en aza indirilmeye çalışılmış. Sitede açık – kapalı yüzme havuzları, spa, buhar odaları, hamam, jakuzi, fitness salonları, aikido seansları, çocuk oyun alanları, tenis kortu, yürüyüş parkurları, basketbol sahası ve kapalı otoparklar bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istinye-seba-akdag-dream-konutlarinda-son-8-konut_74056.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • inşallah hayırlı olur herkes için YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!