Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstinyePark'ta Klasik Pazar Yeri de Lüks Mağazalar da Var

Fashion Zone adlı güneş ışığını geçiren yüksek tavanlı bölümdeki 3 katta dünyanın en lüks mağazalarını buluşturacak olan İstinye Park'ta Türk markaları da en gösterişli mağazalarıyla yer alacak.

Sabah Gazetesi
İstinyePark'ta Klasik Pazar Yeri de Lüks Mağazalar da Var

img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\haber\56113.jpg" hspace=5 vspace=5>


Orjın Grup ve Doğuş Grubu ortaklığıyla İstanbul İstinye'de hayata geçirilen İstinyePark Alışveriş Merkezi, 87 bin metrekare kiralanabilir alan ve 300'e yakın markayla Türkiye'deki lüks markaların boy gösterdiği bir alışveriş merkezi olacak. 12 Eylül'de açılacak İstinyePark'taki mağazalar 5 bin kişiye istihdam yaratacak. Farklı mimarisi ve marka konumlanmasıyla uzun süredir tüm markaların yer almak için can attığı bir merkez olan İstinyePark, dünyaca ünlü markaların da ilk kez kendi mağazalarıyla tüketiciye ulaştığı bir yer olacak. Armani Jeans, DKNY Jeans, Dolce&Gabbana, Ferre, Gucci ve Paul Smith kendi mağazalarını açarken; Vakko, Beymen, Boyner, Mudo Concept, Gilan, Machka, Derishow gibi markalar da en geniş metrekaredeki mağazalarını bu mekanda açmayı tercih etti. Toplam 200'ün üstünde moda markasını bir araya getiren tek alışveriş merkezi özelliğine sahip İstinyePark'ta, 300'e yakın mağaza, 40'a yakın kafe ve restoran, biri İstanbul'un tek 3 boyutlu IMAX teknolojisine sahip sinema salonu olmak üzere toplam 12 sinema salonu ile AFM yer alacak. Ayrıca, Hillside City Club da 6 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Alışveriş Caddesi

İstinyePark'ın, açık alanda yer alan Park bölümünde, Türkiye'deki alışveriş merkezlerinde bir ilk olan alışveriş caddesi yer alacak. Bu cadde; yeşil park alanı, su ve lazer oyunlarıyla bezenmiş havuzu, dünya modasına öncülük eden mağazaların sıralandığı sokakları ile bir şehir meydanını çağrıştıracak. Burberry, Chloe, Coach, Etro, Louis Vuitton, Paul Smith gibi dünya markalarının yer alacağı bu meydana otomobil ile girmek ve valet parking hizmetlerinden yararlanmak mümkün olacak. Yüksek tavanları ve gün ışığını süzen tavan tasarımı da mekana özel bir atmosfer kazandıracak.

12 Eylül'deki açılış için gece gündüz çalışma sürüyor

İstinyePark'ta, özgün mimarisi ve cam kubbesinin yanı sıra ağaçlandırılmış açık alanları, üç bin araçlık otoparkı, bir şehir meydanı formu ile birleşen alışveriş caddesi bulunuyor. 12 Eylül'de kapılarını açacak olan İstinyePark'ta dün itibariyle inşaat son hızıyla devam ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istinyeparkta-klasik-pazar-yeri-de-luks-magazalar-da-var_56113.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!