Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzbeton, Asfaltta TSE Uygunluk Belgesi Aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzbeton şirketi, asfalt üretimi konusunda "Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi" almayı hak kazanan ilk kurum oldu. Daha önce Kalite Yönetim Sistemi belgesi alan İzbeton, TSE'den Fabrika Üretim Kontrol ve Türk Standartlarına Uygunluk belgelerini de aldı.

Yeni Asır Gazetesi
İzbeton, Asfaltta TSE Uygunluk Belgesi Aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzbeton şirketi, asfalt üretimi konusunda "Türk Standartlarına Uygunluk Belgesi" almayı hak kazanan ilk kurum oldu. Daha önce Kalite Yönetim Sistemi belgesi alan İzbeton, TSE'den Fabrika Üretim Kontrol ve Türk Standartlarına Uygunluk belgelerini de aldı. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de katıldı.

Başkan Aziz Kocaoğlu, belediyelerin hizmet kalitesini artırmak durumunda olduğunu belirterek, "Kalite, ayrıntıda gizlidir. Eğer ülkemizi AB sürecine taşımak istiyorsak, çok küçük gibi görünen standartları yükseltmemiz gerekir. Bu tür çalışmaları, AB ve TSE standartlarına göre yapmamız gerekir" dedi. TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise İzbeton'un kaliteli hizmet anlayışı ile sektöründe örnek bir kuruluş olduğunu söyledi, şirket yöneticilerini ve çalışanlarını kutladı. İzbeton Genel Müdürü Tufan Eker de Türkiye'de bir ilki başararak Avrupa standartlarında bir belgeyi almaktan gurur duyduklarını ifade etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izbeton-asfaltta-tse-uygunluk-belgesi-aldi_73789.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!