• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Belleğimizi birazcık yoklarsak, siyasetin çöplüğü haline gelen bu 'dil'in hem bireysel hem de kollektif varoluşumuza ne gibi travma, kıyım,... »
Almanya'nın başkenti Berlin'de yaklaşık 70 yıldır kapalı olan ve İkinci Dünya Savaşı sırasında maruz kaldığı bombardımanda ağır hasar gören... »
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ankara Sevgi Evleri Sitesi'nin eksikliklerinin tamamlanması nedeniyle, yüklenici şirketin sözleşme bedeli dışında,... »
Emlak vergisine esas olmak üzere 2010 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, geçen yıla göre yüzde 12-25 arasında... »
8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 33. Kolokyumu kutlamaları bu yıl Antalya’da gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek olan etkinliğin teması “Kentleri... »
Arkitera Mimarlık Merkezi ve Garanti Galeri'nin birlikte koordine ettiği “Kent & Mimarlık Günleri” kapsamında pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.... »
Kale Grubu’nun İstanbul Bayisi Engin Yapı’nın Bağdat Caddesi’nde yer alan yeni showroomu 24 Ekim Cumartesi günü Kadıköy Belediye Başkanı... »
Çin'in en büyük kenti Şanghay harıl harıl 2010 yılında yapılacak EXPO'ya hazırlanıyor. Kent tam anlamıyla bir şantiye görümünde. Yeni metro... »
Dünyanın en büyük çelik şirketi ArcelorMittal, 3 çeyrek üst üste zarar ettikten sonra, 3. çeyrekte 903 milyon dolar kar açıkladı. ArcelorMittal... »
Haberler » Gündem