Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir-Aydın Otoyolu Hizmete Açıldı

İzmir-Aydın Otoyolu'nun son etabı olan 6 kilometrelik Aydın Çevre Yolu ve ödeme gişeleri dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vali Muharre

Yeni Asır
İzmir-Aydın Otoyolu Hizmete Açıldı

b>İzmir-Aydın Otoyolu'nun son etabı olan 6 kilometrelik Aydın Çevre Yolu ve ödeme gişeleri dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vali Muharrem Göktayoğlu, Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun, Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in katıldığı törenle hizmete açılan çevre yolunun Aydınlılar'a ücretsiz hizmet vermesi için daha önce Aydın girişinde bulunan Şevketiye para toplama gişeleri iptal edilerek, yaklaşık 2.5 kilometre İzmir yönüne geri çekildi.

Karayolları Bölge Müdürü Erol Altun, Aydın Çevre Yolu'nun 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş olmak üzere 6 şeritli olarak projelendirildiğini, geliş ve gidiş yollarında bu üçer şeridin dışında üçer metre genişliğinde acil park şeridinin de mevcut olduğunu söyledi.

Geliş ve gidiş yollarının 8 metre genişliğinde bir orta refüjle birbirinden ayrıldığını belirten Altun, "Bugün açılan bölümde 3 kavşak, 7 köprü, 4 altgeçit, 8 kutu kesitli menfez bulunmaktadır. Çevre yolu Aydınlılar'a şehir trafiğine katılmadan konforlu ve ücretsiz olarak Şevketiye ile Muğla ve Denizli istikametindeki devlet yollarına ulaşım sağlayacaktır. Bu bağlantı için sözleşme fiyatları ile 20.4 milyon dolar harcama yapıldı. Ayrıca gişelerin 2.5 kilometre geri çekilmesi içinde 1.4 milyon dolar harcandı" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmir-aydin-otoyolu-hizmete-acildi_10658.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!