Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir Büyükşehir'de Kadro Operasyonu Başladı

Başkan Aziz Kocaoğlu, Piriştina döneminden bu yana işçi kadrosuyla görev yapan iki danışmanıyla yollarını ayırdı. Görev süreleri 30 Mart’ta dolan kadrolu diğer iki danışmanla ilgili ne yapacağı ise netlik kazanmadı.

Milliyet Gazetesi
1 İzmir Büyükşehir'de Kadro Operasyonu Başladı

Başkan Aziz Kocaoğlu, Piriştina döneminden bu yana işçi kadrosuyla görev yapan iki danışmanıyla yollarını ayırdı. Görev süreleri 30 Mart’ta dolan kadrolu diğer iki danışmanla ilgili ne yapacağı ise netlik kazanmadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde 29 Mart seçimleri sonrasısı beklenen kadro tasfiyesi ve değişimi başladı. Başkan Aziz Kocaoğlu, önce işçi kadrosunda çalışan iki danışmanıyla yollarını ayırdı. Kadrolu iki danışmanının 30 Mart’ta dolan sürelerini uzatıp uzatmayacağına ise henüz karar vermedi.

Kocaoğlu, sendikalarla ve işçilerle iletişimini sağlayan, çalışma yaşamı sorunlarıyla ilgilenen eski Belediye-İş Sendikası yöneticisi, Ahmet Piriştina döneminden bu yana görev yapan danışmanı Haşim Candan’ın belediyeyle ilişkisini kesti. Tebligatı 7 Nisan’da verilen Candan’a tazminatının da hafta sonuna kadar ödeneceği bildirildi. Yine Piriştina döneminde Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan, Aziz Kocaoğlu döneminde de ilçe ve belde belediyelerle koordinasyonu sağlayan Nail Dağdelen’le de yollar ayrıldı. Ona da tebligat yapıldı.

Düğüm mecliste çözülecek

Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı resmi danışman kadrosunda yer alan Ceyhun Çıkırıkçı ve Güler Tunçoku’nun da görev süreleri 30 Mart’ta doldu. İki danışmanın, görevlerine devam etmeleri için Büyükşehir Belediye Meclisi’nin karar alması gerekiyor. Başkan Kocaoğlu’nun, Çıkırıkçı ve Tunçoku’yla çalışmaya devam edip etmeyeceği konusunda henüz karar vermediği öğrenildi. Konu, önümüzdeki hafta yapılacak meclis toplantılarında netlik kazanacak.

Kocaoğlu, kamp kapılarını kapattı

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve üst düzey 28 bürokratı, Çeşme Ontur Otel’de kampa girdi. Hafta sonuna kadar sürecek toplantıları basına kapatan Kocaoğlu, "Bu, seçim sonrası yorgunluk atma buluşması değil. Beş yıllık yol haritamızdaki projelerin finansman analizini yapacağız, öncelik sıralamasına karar vereceğiz" diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, geçen beş yılda, yapmak istedikleri, düşündükleri pek çok uygulamayı gerçekleşterdiklerini, tempolu çalıştıklarını söyledi. Stratejik planın, nazım imar planının, ulaşım master planının ve kent vizyonuna yönelik diğer çalışmaların hazır olduğunu kaydeden Başkan, "Yeni dönemde kültür-sanat projelerine, kente cazibe katacak çalışmaları imza atacağız. Yönetime katılımcılığı da en üst düzeyde sağlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmir-buyuksehirde-kadro-operasyonu-basladi_68086.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • kadronuzu korumanız dileğiyle başarılar YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!