Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir Vinç, Yıl Sonuna Kadar 40 Adet Gezer Vinç Üretecek

Elektrikli gezer vinç üretimi yapan İzmir Vinç Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, yıl sonuna kadar 40 adet gezer vinç üretiminin gerç

Dünya



b>Elektrikli gezer vinç üretimi yapan İzmir Vinç Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, yıl sonuna kadar 40 adet gezer vinç üretiminin gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Üretime 1986 yılında başladıklarını söyleyen İzmir Vinç Limited Şirketi Sahibi Ahmet Gora, "40 tona kadar kaldırma kapasitesi olan vinçler üretiyoruz. Kaldırma makinelerinde de özel ve standart imalatımız var. Bakım, onarım ve satış sonrası servis desteğine büyük önem veriyoruz. Çalışma Bakanlığı vinçlerin 3 ayda bir periyodik kontrolünü zorunlu tutuyor. Bu yüzden sektörde servis ve bakım hizmetleri çok önemli. Bizim düzenli olarak bakım hizmeti verdiğimiz 100 dolayında kuruluş var. Geçtiğimiz aylarda Petkim ve Tüpraş'taki çok sayıda vince de bakım hizmeti verdik" diye konuştu.

Demirciler ile mermerciler kullanıyor

Gezer vinçlerin başta demirciler ve mermerciler olmak üzere pek çok sanayi sektöründe kullanıldığını belirten Gora, "Son yıllarda işçilik fiyatlarının yükselmesi ile sektörümüz hareketlendi. Çünkü bir vinç onlarca işçinin yapacağı işi yapıyor. Ayda 3 adet gezer vinç üretme kapasitemiz var. Yılda ortalama 30 adet üretim yapıyoruz. Geçen yıl krizden dolayı bu rakam düştü. Bu yıl şimdiye kadar satışlarımız iyi gidiyor. Yıl sonuna kadar 40 adet vinç üretmeyi hedefliyoruz" dedi.

Pazarlamada interneti etkin şekilde kullandıklarını belirten Gora, "İyi bir web sitemiz var. İzmir dışındaki şirketler genelde bize internet üzerinden ulaşıyorlar. Sektördeki eski firmalardan biri olduğumuz için İzmir'deki kullanıcıların tamamı bizi tanıyor. Üretimi Bornova'daki atölyemizde gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında merkezi Bulgaristan'da bulunan Maksayt adlı şirketimiz aracılığıyla zaman zaman ithalat ve ihracat yapıyoruz. Genelde vinç sektörüyle ilgili ürünler alıyoruz ama vinç ihracatı yapmıyoruz. Geçmişte TIR dorsesi, trafik seti satışlarımız oldu. Önümüzdeki dönemde ihracat için ayrı bir ekip oluşturarak bu işe hız vermeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmir-vinc-yil-sonuna-kadar-40-adet-gezer-vinc-uretecek_5411.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!