Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir'e Yeni İş ve Kültür Merkezi

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası ile Makine Mühendisleri Odası tarafından İzmir'de yaptırılan "İş, sosyal-kültürel etkinlik ve kongre merkezi"

Yeni Asır
İzmir'e Yeni İş ve Kültür Merkezi

ürkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası ile Makine Mühendisleri Odası tarafından İzmir'de yaptırılan "İş, sosyal-kültürel etkinlik ve kongre merkezi"nin iş bölümü törenle açıldı.Makine Mühendisleri Odası Genel Başkanı Emin Koramaz, iş bölümünün açılışında yaptığı konuşmada, "Bundan sonra görev İzmirlilere, İzmir'de görev yapan sivil toplum örgütlerine düşmektedir" diye konuştu.

Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Doğan Albayrak da, amaçlarının oda üyelerinin ihtiyaç duyduğu laboratuvar ve teknik hizmetleri verebilecek birimlere altyapı oluşturmak olduğunu söyledi.
Kentin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir yapı kazandırdıklarını söyleyen Albayrak, İzmir'de gerçekleştirilmesi planlanan 4. İktisat Kongresi'nin de burada yapılabileceğini söyledi.

Teknik özellikler
Karşıyaka İlçesi, Bayraklı semtinde 5 bin 499 metrekare alan üzerinde yaptırılan İş, Sosyal-Kültürel Etkinlik ve Kongre Merkezi, sürekli eğitim salonları, sosyal alanlar ve bürolardan oluşuyor. Her türlü fuar ve sergi organizasyonlarında kullanılabilecek 4 bin 500 metrekare kapalı sergi alanını da bünyesinde barındıran yapıda ayrıca, kapalı ve açık alanda projelendirilmiş 750 kişilik teras restoran, 110 büro yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmire-yeni-is-ve-kultur-merkezi_8760.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!