Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmirgaz'da Kredi Kartı Dönemi Başlıyor

İzmirgaz, abonelik işlemlerini kolaylaştıracak kredi kartı uygulamasını başlattı. Ucuz, temiz, konforlu enerji doğalgazı tercih eden İzmirliler bundan sonra abonelik bedelini kredi kartı ile taksitlendirerek ödeyebilecekler.

Hürriyet Gazetesi
İzmirgaz'da Kredi Kartı Dönemi Başlıyor

İzmirgaz, abonelik işlemlerini kolaylaştıracak kredi kartı uygulamasını başlattı. Ucuz, temiz, konforlu enerji doğalgazı tercih eden İzmirliler bundan sonra abonelik bedelini kredi kartı ile taksitlendirerek ödeyebilecekler. Kart kullanımın yoğunluğunu ve vatandaşların bu yöndeki taleplerini değerlendiren İzmirgaz, iki aylık bir çalışmanın ardından Halkapınar ve Karşıyaka Abone Merkezlerinde kredi kartı ile tahsilat uygulamasını hizmete soktu.

İzmir’de 360 bin konutu doğalgazı kullanabilir hale getirdiklerini hatırlatan İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, "Yatırımlarımızdaki başarımızı, mevcut abonelerimize ya da abone olmayı düşünen vatandaşlarımıza vereceğimiz hizmetlerle paralel olarak yürütmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Bundan böyle vatandaşlarımız abone merkezlerimize geldiklerinde kredi kartı ile doğalgaz abonelik bedelinin ödemesini yapabilecekler" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmirgazda-kredi-karti-donemi-basliyor_68970.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!