Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmit Körfezkent ile Deprem Riskine Son

İstanbul ve İzmir'de yaptığı konutlarla dikkat çeken TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut ile yine TOKİ'nin bir diğer iştiraki, Emlak Pazarlama İnşaat (İstanbul Bahçeşehir'in mimarı) tarafından İzmit'in ilçelerinden Körfez'de modern bir yaşam alanı 'KÖRFEZKENT hayata geçiriliyor.

Yeni Şafak Gazetesi



stanbul ve İzmir'de yaptığı konutlarla dikkat çeken TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut ile yine TOKİ'nin bir diğer iştiraki, Emlak Pazarlama İnşaat (İstanbul Bahçeşehir'in mimarı) tarafından İzmit'in ilçelerinden Körfez'de modern bir yaşam alanı 'KÖRFEZKENT hayata geçiriliyor.

Yüksek deprem riski taşıyan bölgede depreme dayanıklı ve kaliteli konut ihtiyacını karşılanmayı hedefleyen, 5 ayrı sitede toplam 3500 konuttan oluşan proje, 302.000 m2 alan üzerinde gerçekleştiriliyor. Konutların yanı sıra alışveriş merkezi, sağlık tesisi, ilköğretim okulu, lisesi, kreşi ve camisi ile Körfez'in en modern yerleşim alanlarından biri olmayı hedefleyen Körfezkent, İstanbul - İzmit otobanına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 'KÖRFEZKENT', kentin az gelişmiş bölgelerine çağdaş yaşam anlayışını getirirken bu bölgedeki istihdamı da önemli ölçüde artırmayı hedefliyor.

İki tip konut var
Etaplar halinde projelendirilen Körfezkent'in 16 Kasım 2007 tarihinde satışa sunulan ilk etabında 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunmakta. 114.34 metrekare olan 3+1 dairelerin fiyatları 98.000 YTL ile 108.000 YTL arasında değişirken 87.37 metrekare olan 2+1 daire fiyatları ise 75.000YTL ile 82.500 YTL arasında değişiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmit-korfezkent-ile-deprem-riskine-son_57469.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!