Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İZODER "Yalıtım Yatırımdır" Kampanyası ile Yapı Fuarı'nda

İZODER, "Yalıtım Yatırımdır" kampanyası ile 2008 İstanbul Yapı Fuarı'nda dikkatleri yalıtıma çekecek.

yapi.com.tr



Türkiye’de yalıtım bilincinin artması konusunda çalışmalar yürüten Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER), 30 Nisan - 4 Mayıs 2008 tarihleri arasında Yapı Endüstri Merkezi tarafından TÜYAP Fuar Merkezi Beylikdüzü'nde düzenlenecek Uluslararası YAPI 2008 İstanbul Fuarı’na katılıyor.  İZODER, bu yıl fuarda 22 Şubat 2008 tarihinde start verdiği “Yalıtım Yatırımdır” kampanyasının ikinci ayağına geniş yer verecek.

 

Yapı 2008 İstanbul Fuarı’nda, yalıtım konulu broşür, CD, kitap gibi yayınlarla fuar ziyaretçilerine ısı, su, ses ve yangın yalıtımı hakkında bilgiler verilecek. İZODER Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunacağı fuarda, ısı yalıtımının ülke genelinde enerji verimliliğini sağlamadaki yeri ve önemi vurgulanacak. Fuarda ayrıca, İZODER standını ziyaret edenlere yüksek deprem riski altında bulunan ülkemizde binaların dayanıklılığını korumak için su yalıtımının önemi anlatılacak, istenmeyen seslerin ses yalıtımı ile önlenebileceği ve yangın yalıtımının ise can ve mal güvenliğimiz için gerekliliği mesajı verilecek.

 

Türkiye'de 89/106 nolu Yapı Malzemeleri Direktifi alanında ürün belgelendirme çalışmaları yapan ve bir İZODER kuruluşu olan TEBAR Test Belgelendirme Araştırma ve Geliştirme Ticaret A.Ş. yetkililerinin de hazır bulunacağı İZODER standında, TEBAR’ın uluslararası düzeyde test ve denetim hizmetleri hakkında bilgiler sunulacak.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/izoder-yalitim-yatirimdir-kampanyasi-ile-yapi-fuarinda_61170.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!