Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kadir Topbaş: Yaptıklarımızın Değeri Sonradan Anlaşılıyor

Başkan Topbaş, Erzurum’un 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları’nı aldığını hatırlatarak, daha önce bu şehre yapılması planlanan 5 yıldızlı otel projesinin ne kadar doğru bir karar olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

ibb.gov.tr



stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Yaptıklarımızın ve kararlarımızın değeri sonradan anlaşılıyor” dedi. Görevine yeni başlayan Libya İstanbul Başkonsolosu Aref A.B Abuhajar'ın ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Topbaş, Erzurum’un 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları’nı aldığını hatırlatarak, daha önce bu şehre yapılması planlanan 5 yıldızlı otel projesinin ne kadar doğru bir karar olduğunun ortaya çıktığını söyledi.

Başkan Topbaş, “Demek ki attığımız adım da doğru bir adımmış bizim. Ama maalesef yanlış değerlendirenler var. Yaptıklarımızın ve kararlarımızın değeri sonradan anlaşılıyor” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Erzurum Belediye Başkanı ve il milletvekilleri benden İstanbul’daki otel zincirlerinin bir halkasını oraya götürmemi istemişlerdi. ‘Turizmin Erzurum’a ciddi katkısı olur ve göçü önleyici önemli tedbirlerden birisi olur’ diye talepte bulunmuşlardı. Biz de bunu daha sonra Kültür Turizm Bakanımızla görüştük, olumlu karşılandı. Bize arazi tahsisi yapıldı. Yapılan tahsisle, biz yatırım yapmayacaktık, partner olacaktık. Bir otel grubuna yaptırıp, bizim de cüzi hissemiz olacaktı. Ancak şimdi Erzurum Kış Oyunları ile çok önemli bir fırsat yakaladı. Olimpiyatları almakla Erzurum dünyanın odak noktası haline geldi ve gelecekte de daha farklı bir boyuta gelecek” diye konuştu.

“Artık İstanbul’un Erzurum’a yatırım yapmasına gerek kalmadı” diyen Kadir Topbaş, Büyükşehir Belediyesi Şirketlerinden KİPTAŞ ve İDO’nun halka arzı, İGDAŞ’ın da satışı öncesinde bu şirketleri uluslararası marka yapmak istemesinin de anlaşılamadığını kaydetti. Topbaş, “Ben iş hayatından gelen birisiyim, kendi işimi de böyle yapardım. Ancak maalesef yanlış değerlendirenler, anlamayanlar, anlamak istemeyenler var” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kadir-topbas-yaptiklarimizin-degeri-sonradan-anlasiliyor_51302.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!