Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kale Grubu Yeni Yüzüyle Unicera Fuarı’nda

Kale Grubu, yapı sektöründe faaliyet gösterdiği alanlarda kullanıcılar için yapıda uyum ve kolaylık stratejisiyle oluşturduğu yeni yüzünü, bu strateji doğrultusunda hazırlanan yeni fuar konseptini, banyolarda birbirini tamamlayan çözümler sunan yeni ürün serileriyle diğer yeniliklerini tüketiciler ve profesyonellerle buluşturuyor.

yapi.com.tr
Kale Grubu Yeni Yüzüyle Unicera Fuarı’nda

BR>
Kalebodur yenilikçi ürünleriyle mekanlara değer katıyor

Seramik sektöründe, yıllardır inovatif, kaliteli ve farklı çözümler sunan Kalebodur, Unicera Fuarı’nda Momentum, Divan, Shell gibi yeni nesil seramik ürünlerini sergileyecek. 

Divan

Divan, Anadolu tarihinde önemli bir yeri olan Selçuklu mimari yapılarının dokularını günümüze taşıyor. Kullanım çeşitliliği bakımından zengin bir ürün olan Kalestone’nun bu en yeni serisi, modüler özelliği sayesinde farklı ebatların birlikte kullanılmasıyla mimari tasarımda sınır tanımıyor. Kolay temizlenebilir hafif strüktürlü ve yumuşak yüzeyi kolayca temizlenen seri yaş ve kuru aplikasyonlar ile eşsiz bir doğal taş görünümüne sahip. Divan, değişik renk seçenekleriyle iç ve dış mekânlara ve cephelere zengin bir görünümün yanı sıra tarihten esintiler de katıyor.

ShellShell

Ticari yapılara yumuşak ve doğal bir görünüm getiren Shell, referans aldığı bluestone doğal taşının çekiciliğini profesyonellerin hizmetine sunuyor. 60x120 cm fullbody porselen seramikten üretilen ve 60x120, 30x120, 60x60 ve 30x60 ebatlarında sunulan seri, deseni sayesinde modası hiç geçmeyecek bir tasarım olarak dikkat çekiyor. Doğal taştaki istiridye kabuk fosilleriyle gelen zengin görünümü yansıtabilmek için özel malzeme ve tekniklerle üretilen shell, buz beyazı, fildişi, duman ve nero renk seçeneklerinde sunuluyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/haberler/kale-grubu-yeni-yuzuyle-unicera-fuarinda_77682.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!