Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kale Mutfak ve Banyo Mobilyaları En Yapı ile Trabzon’da

Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın yanısıra Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Başsavcı Gökhan Karaburun, Kale Grubu Şirketleri Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Şirketleri Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Kale Grubu Şirketleri Seramik Grup Başkanı Tarık

yapi.com.tr
Kale Mutfak ve Banyo Mobilyaları En Yapı ile Trabzon’da

STRONG>Kale Mutfak ve Banyo Mobilyaları'nın yeni bayisi En Yapı’nın Trabzon showroomu, 2 Nisan Cuma günü Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın katılımıyla hizmete açıldı. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın yanısıra Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Başsavcı Gökhan Karaburun, Kale Grubu Şirketleri Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Şirketleri Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Kale Grubu Şirketleri Seramik Grup Başkanı Tarık Özçelik ve Kale Grubu’nun üst düzey yöneticilerinin hazır bulunduğu açılışa, halk yoğun ilgi gösterdi.

Bir başarı öyküsüne tanıklık ettiğini dile getiren Özak, “22 yaşında babasından aldığı sanayi ruhuyla Türkiye’ye nasıl yararlı olurumun öyküsü var. İbrahim Bodur Bey pek çok alanda Türkiye’ye hizmet veriyor. Biz kendisini 35 yıldır tanıyoruz, biz de onun bayisiyiz. Gerçekten ondan her şeyi öğrendik. Bilime, akıla, saygıya, hoşgörüye önem veren, çok değerli, sosyal sorumluluk alan, herkesin saygı duyduğu bir insan” dedi.

Açılışta konuşan Zeynep Bodur Okyay, kuruluşundan itibaren ürün ve hizmetlerini satan iş ortaklarını, Kale Ailesi üyesi olarak tanımlayan Kale Grubu’nun sahip olduğu vizyon, misyon ve değerleriyle oluşan aile ruhunun sinerjisiyle, ürünlerini güvenle müşterilerine ulaştırdığını, bu güvenin ise 53 yıldan bu yana devam ettiğini belitti. Okyay, “Başarının en büyük anahtarı yenilikçilik, çalışkanlık, istikrar ve dürüstlüktür. Başarının sonucu ise, güven uyandırmak ve kalıcı olmaktır. Hedefimiz, öncü ve pazarın talebi olan yeniliklere ve ihtiyaçlara anında cevap verecek teknolojiyi; tasarım yatırımlarıyla, katma değer katacak fonksiyonları ürünlerimize yansıtarak, markalarımızın gücünü arttırmaktır. Markayı tutundurmak ve yaşatmak çok zordur. Biz bunu Kale Grubu olarak başardığımıza inanıyoruz. 53 yıldır evlerin temelinden, banyosundan, salonundan, terasından, tavanından, duvarından ve şimdi de mutfağına kadar her yerinde varız. Seramik kaplama ile başladığımız inşaat malzemeleri sanayiciliğine her sene yeni ürünler katarak konutlarımızı, kurmaya, korumaya, yalıtmaya ve güzelleştirmeye çalıştık” dedi.

En Yapı sahiplerinden Zekai Dülger ise 1992 yılından bu yana Trabzonlulara ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ne mutfak mobilyaları konusunda hizmet verdiklerini söyleyerek, En-Yapı olarak ortaklarıyla birlikte yeniden mutfak ve banyo sektöründe en iyi hizmeti sunmak üzere Kale Bayisi olduklarını belirtti.

Zekai Dülger, Osman Birinci ortaklığında yürütülecek olan En Yapı showroomu, Kemerkaya Bölgesi’nde yer alıyor. Kişiye özel çözümler sunan Kale markalı mutfak mobilyaları ile kullanışlı ve modern çizgiler sunan Kale banyo mobilyalarının satışının yapılacağı showroom, 350 metrekare. Profesyonel satış ekibi ile hizmet verecek olan En Yapı, sağladığı destek eşliğinde, dilenen mekana tam hizmet güvencesi ve anahtar teslim konforu sunmayı hedefliyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kale-mutfak-ve-banyo-mobilyalari-en-yapi-ile-trabzonda_78701.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!