Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kalebodur, Geleceğin Mimarlarını Çan’da Ağırladı

Yenilikçi ürünleriyle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, MEF Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileriyle ‘Kalebodur Mimarlık Maratonu’ etkinlikleri kapsamında Çanakkale Çan’daki fabrikasında bir araya geldi.

yapi.com.tr
Kalebodur, Geleceğin Mimarlarını Çan’da Ağırladı

Kalebodur, MEF Üniversitesi Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencilerinin ARC402 Mimari Proje 8 dersi kapsamında Çan’da gerçekleştirilen ‘Kalebodur Mimarlık Maratonu’nda, öğrencileri ağırladı.

12-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliklerin bir bölümünde öğrencilere, Kaleseramik yetkililerince fabrikanın işleyişi, malzeme, üretim süreci ve Ar-Ge merkezi hakkında bilgi verildi. Öğrenciler ürün ve sistemleri yakından deneyimleme fırsatı bulurken, atölye workshoplarına da katıldılar.

Öğrenciler, Kalebodur’un boyutları, uygulama kolaylığı ve esnekliğiyle mimariye özgürlük sağlayan ürünü Kalesinterflex’i kullanarak existenzminimum projeleri (minimum barınma birimleri) tasarladılar.

Özellikle mimarların tasarım fikirlerini hayata geçirmede yardımcı olan sinterflex, boyut ve uygulama kolaylığı özellikleri, doku ve renk alternatifleriyle modern yaşam alanları yaratılmasına imkan sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kalebodur-gelecegin-mimarlarini-canda-agirladi_172897.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!