Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kaleseramik'ten UNICERA'ya Hızlı Giriş

Kaleseramik; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla yer aldığı UNICERA’da, yine trendleri belirledi. Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik, “İnsan, teknoloji ve tasarımı merkeze alarak hayata geçirdiğimiz, farklı yaşam tarzlarına hitap eden estetik ve işlevsel ürünlerimizi tüketiciyle buluşturuyoruz" dedi.

yapi.com.tr
Kaleseramik'ten UNICERA'ya Hızlı Giriş

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale Banyo markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres’in en yeni serileriyle katıldı. 27 Şubat-03 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen UNICERA’da, Demirden Design ve Kaleseramik Teşhir Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan, Kale’nin yapı taşını oluşturan ve ürünlerinin gelişiminde tasarım ve teknolojinin hakim olduğu yaratıcı atmosferi; yalın, açık fikirli mekan dili ve yeni bakışlara ilham veren ortamıyla ziyaretçileri Kale’nin kalbine davet eden dev Kale standında, en yeni ürünler alternatif kullanım alanlarından örneklerle sunuldu.

"İnsan, teknoloji ve tasarıma odaklandık"
Kaleseramik çatısı altında insan, teknoloji ve tasarıma odaklandıklarını vurgulayan Okan Gedik, “Tasarım ve teknoloji, ‘zamanın ruhu’ açısından olmazsa olmazlarımızdan. Bu anlayışla, bir yandan yeni teknolojilere yatırım yaparken, diğer taraftan kurucu değerlerimizin temeli ‘insan’ı her zaman için merkeze koyuyoruz. Biz tasarımı sistematik yaratıcı bir süreç olarak algılıyoruz ve bizim için tasarım, inovasyonun can alıcı noktasını oluşturuyor. Hem teknolojik, hem de inovatif ürünler üretebilme kabiliyetimizden dolayı, sektörde ilkleri gerçekleştiren bir yapıya sahibiz. Örneğin Kalebodur markasının Kalesinterflex’le başladığı 100x300 cm ebat, 3 ve 5 mm kalınlık ile üretim sürecini, 30 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçen yeni fabrikamızda daha da genişlettik. Yeni fabrikamızda 120x360 cm ebatlı porselen seramikler üretmeye başladık. Bugün ürün sunmaktan çok, yeni çözümler ve mekanlar oluşturmayı amaçlıyoruz. Her müşterimizin kendi yaşam alanlarını kurgulaması için farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlar ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler geliştiriyoruz. Trendleri yakalamanın ötesinde, her zaman trend yaratan lider markalara sahip olma misyonuyla hareket ediyoruz” dedi.

Banyolar için tüm ihtiyaçları karşılayacak bütünsel çözümler sunmak, farklı mekanlar için özgün seramik kaplama malzemeleri üretmek ve yenilikçi ürünlerle kullanıcı ve profesyonellerin hayal gücüne hitap etmeye devam ettiklerini ifade eden Okan Gedik, şunları söyledi: “Müşterilerimizin ihtiyaçları, sürdürülebilirlik ve işlevsellik, tüm süreçlerimizi şekillendiriyor. Kaleseramik’in köklü geçmişi ve güvenilirliğini tasarım önderliğiyle perçinlemek amacıyla, bu toprakların yetiştirdiği değerli isimlerden biri olan Ayşe Birsel ile birlikte, tüm markalarımızın Tasarım DNA’sını oluşturduk. Dünyada az sayıda global markada örnekleri görülen bu proje ile müşterilerimizin çok sevdiği ‘İşte bu Kale!’ dedirten ürünler geliştirmeye devam ediyoruz.  Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, tasarımda yeni yol haritasını gösteren Kale Tasarım DNA’sı ile Kale Tasarım Kılavuzları’nı ortaya çıkardık ve ‘Sevdiğiniz Kale’yi Tasarlayın’ projesini hayata geçirdik.” 

Kaleseramik’in UNICERA’da tüketici ve profesyonellerle buluşturduğu yenilikleri şöyle:
UNICERA’daki 956 metrekarelik dev Kale standında, tüketicinin banyosu için tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bütünsel çözümler sunularak, müşteri deneyimine önem verildi. İnovatif ürünlerin en güzel örneklerinden Kalesinterflex’in 120x360 cm boyutlarındaki yeni gamı ve Kalebodur’un yeni koleksiyonu Kalestone+, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Kale Banyo’nun yeni nesil duş teknesi KaleBLU da, ilk defa UNICERA’da tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunuldu.

Kalesinterflex, her zaman gözde
Kaleseramik’in, Ar-Ge sürecinden geçirerek sektöre kazandırdığı Kalesinterflex inovatif ürünlerin en güzel örneklerinden biri oldu. Kalesinterflex, çevreye duyarlı üretim teknolojisi, eskimeyen yüzey yapısı, sıfıra yakın su emme değeri ve fotokatalitik yüzeyi sayesinde kendi kendini temizleme özelliğine sahip. Bu nedenle de, özellikle mimari projelerde sıklıkla tercih ediliyor. Kalesinterflex; 360x120 cm ve 100x300 cm boyutlarında, 3 ve 5 mm kalınlığında porselen seramik levha olarak üretiliyor. Dijital üretim teknolojisi ile gerçeğe en yakın ahşap ve doğal taş dokulara da sahip olan ürün, dünyanın en büyük ebatlı, en ince ve esneyebilen porselen seramiklerindendir.

Banyoda akılcı ve ödüllü çözümler
Kale Banyo markası altında ‘Smart’ felsefesi ile geliştirilen ‘Smart Ürün Grubu’ ile her ayrıntının düşünüldüğü yeni mekanlar oluşturulurken, çevre dostu çözümler de sunuluyor. Kale’nin bir yıllık Ar-Ge ve tasarım uygulama çalışmasıyla ortaya çıkardığı Kale ‘SmartYıkama Klozet’ kanalsız iç haznesiyle, normal kanallı klozetlere göre kolay temizleniyor, çok daha az kir tutuyor ve maksimum hijyen sağlıyor. Kale SmartYıkama Klozet, aynı zamanda Kale patentli özel jet tipi yıkama sistemiyle suyu sıçratmadan her yere eşit şekilde dağıtıyor.

Düzen ve hijyen bir arada her şey kendi özel alanında
Kale Banyo’nun yalın ve işlevsel çözümler sunan yeni banyo mobilyası Vista’nın temizlik boy dolabında bulunan iki farklı kapağı, ürünleri birbirinden ayrıştırıyor. Vista temizlik boy dolabı, içinde bulunan havalandırma menfezi ve koku geçişini engelleyen fitiller sayesinde kötü kokulara ve neme karşı koruma sağlıyor. Vista banyo mobilyası çamaşır makinesi ve kirli sepeti için de özgün çözümler sunuyor. Banyodaki her ihtiyaca çözümler üreterek banyolara düzen ve şıklık getiren Vista, çamaşır makinesi dolabını ister kapaklı ister kapaksız olarak kullanma imkanı sağlıyor.

Kullanıcılar banyoları gerçek haliyle deneyimledi
Sanal gerçeklik teknolojisiyle gerçek banyo mekanı deneyimini tüketicinin ayağına götüren Kale; fuarda da katılımcılara banyoları deneyimleme imkanı sundu. Sanal gerçeklik teknolojisi ile tüketicinin, birbirinden güzel banyo mekanlarını gerçek haliyle görmesini ve banyoların içinde dolaşmasını sağlayan Kale Vizyon, fuarda ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kaleseramikten-uniceraya-hizli-giris_163457.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!