Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kamu Yönetiminin Yeniden Yapılandırılması, Kalite Sempozyumunda Tartışılacak

Kamu yönetiminin yeniden yapılandırılması, 12. Kamu Kalite Sempozyumunda tartışılacak.Yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığının himayesinde, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen ''12. Kamu Kalite Sempozyumu''nun 17 Mayıs 2011 tarihinde Ankara'da TOBB İkiz Kuleleri Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirileceği kaydedildi.

yapi.com.tr / AA
Kamu Yönetiminin Yeniden Yapılandırılması, Kalite Sempozyumunda Tartışılacak

amu yönetiminin yeniden yapılandırılması, 12. Kamu Kalite Sempozyumunda tartışılacak.Yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığının himayesinde, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen ''12. Kamu Kalite Sempozyumu''nun 17 Mayıs 2011 tarihinde Ankara'da TOBB İkiz Kuleleri Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Bu yıl ''Kamu Yönetiminin Yeniden Yapılandırılması: Neredeyiz?'' ana teması ile düzenlenecek sempozyuma DPT Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zekeriya Şarbak, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Ulrich Zachau ve kamu kurumlarından çeşitli bürokratlar konuşmacı olarak katılacak.

Sempozyumda, Türkiye gelişme sürecinde daha yüksek bir küresel rekabet gücü düzeyine ulaştıkça kamu yönetimi alanındaki kapasitenin güçlü olmasının, gerek ekonomik gerekse sosyal gelişme açısından daha büyük bir önem kazandığına dikkat çekilerek yeniden yapılanmanın günümüz dünyasında Türkiye'nin ihtiyaçlarını ne ölçüde karşıladığı ve gelecekte neler yapılması gerektiği de uzmanlar tarafından aktarılacak.

Uzman ve orta düzey kamu yöneticilerinden yaklaşık 200 kişilik katılım olması planlanan sempozyumda, ''Türkiye'de ve Dünyada Kamu Reformlarının Değerlendirilmesi'', ''Merkezi ve Yerinden Yönetim Dengesi'' ve ''Kamu Çalışan ve Yöneticilerinin Performans Yönetimi'' başlıklarıyla kamu yönetiminin yeniden yapılandırılması süreci ve Türkiye'nin konumu tartışılacak.

Sempozyumun öğleden sonraki bölümü, ''Kamu Liderleri Zirvesi'' şeklinde üst düzey kamu yöneticilerine yönelik kapalı toplantı olarak gerçekleştirilecek. Davete tabii ve sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilecek toplantıda ''Kamu Yönetiminde Sürdürülebilir Değişim'' ve ''Kamuda Eşgüdüm ve İşbirliği'' başlıkları çerçevesinde bürokratlarla kamu yönetiminin yeniden yapılandırılması tartışılacak. Sempozyum, Ulusal Kalite Ödülü, Kamu Kategorisi Ödül töreni ile son bulacak.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/kamu-yonetiminin-yeniden-yapilandirilmasi-kalite-sempozyumunda-tartisilacak_87288.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!