Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Karabayır Mermer’den Dayanıklı ve Estetik Yapılar

Muğla Bölgesi’nde, yerin altından gün ışığına çıkarılan mermer, Karabayır Mermer San. Ltd. Şti’de ustalar tarafından işlenerek binalarda hem dayanı

Ticaret



b>Muğla Bölgesi’nde, yerin altından gün ışığına çıkarılan mermer, Karabayır Mermer San. Ltd. Şti’de ustalar tarafından işlenerek binalarda hem dayanıklık hem de estetik görünüm sağlıyor.
Kalitemiz güvencemizdir diyen Karabayır Mermer Genel Müdürü Cengiz Karabayır amaçlarını şu şekilde açıkladı:

“Amacımız teknik ve ekonomik alanlarda işbirliğini geliştirmek ülkemizin mermer ve diğer doğal taşlarının en uygun ekonomik metotlarda üretimini sağlamak amacı ile yeni teknojileri takip ederek bir şeyler yaratmak, Muğla mermerini mermercilik sektörüne yaptığımız işlerle tüm dünyaya duyurmak, en iyi yere getirmek ve birlik beraberlik içerisinde verimli olmasını sağlamaktır.”

Karabayır Mermer, denizlik, balkon parkeleri, mutfak tezgahı, merdiven basamağı, kaplama ve yer döşemelerinin yanında, atölyeler için ham plaka ve çeşitli ebatlarda bant mermer satışı yapıyor.

Arabistan’a ve Irak’a normal kesim mermer döşeme ihraç ettiklerini söyleyen Karabayır Mermer Genel Müdürü Cengiz Karabayır, “Savaşdan dolayı ihracatta gerilemeler yaşandı ve hatta bu ihracatta kesilmelere kadar gitti” dedi.

Savaşın etkilediği diğer alanın iç piyasa olduğuna dikkati çeken Cengiz Karabayır, “İç piyasada gerilemeler oldu. Ayrıca inşaat sektörünün açılmamış olması iç piyasayı etkiliyor” şeklinde konuştu.

Marble 2003 Fuarı’na 10 yıldır katıldıklarını vurgulayan Mermer Genel Müdürü Cengiz Karabayır, “Fuara diğer yıllara göre ilginin az oldunu söyledi. Amerika ve Hollanda ile ihracat bağlantıları yapmak istiyoruz” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/karabayir-mermerden-dayanikli-ve-estetik-yapilar_3917.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!