Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kartal'da Katlı Otopark Yandı

Kartal’da cadde üzerinde bulunan çok amaçlı kullanılan katlı bir otoparkta yangın çıktı.

yapi.com.tr
Kartal'da Katlı Otopark Yandı

İstanbul Kartal’da gece saat 03.00 sularında, Orhantepe Mahallesi, Üsküdar Caddesi üzerinde bulunan içerisinde halı yıkama atölyesinin de bulunduğu çok amaçlı kullanılan beş katlı bir otoparkta yangın meydana geldi.

İHA’da yer alan habere göre; yükselen alevlerden dolayı yer yer patlamaların da olduğu yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yükselen alevlerin çevre binalara zarar vermemesi ve daha da büyümemesi için ekipler seferber oldu.

 

 

Kartal ve Maltepe itfaiye istasyonuna bağlı ekipler yangına müdahale ederken içeride kimsenin olmayışı faciayı önledi. Her türlü olumsuzluğa karşı bölgeye çok sayıda sağlık ekibi de sevk edildi, ayrıca polis ekipleri Üsküdar Caddesi'nin bir kısmını trafiğe kapattı. Ekipler yaklaşık kırk dakikalık çalışma sonucu alevleri kontrol altına almayı başarırken iki saate yakın duman tahliyesi gerçekleştirdi.

Çevre ilçelerden de itfaiye ekiplerinin geldiği yangında ekipler alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı. Yakacık ve Bakkalköy itfaiye istasyonlarından yangın noktasına su tankları sevk edildi. İstanbul'un birçok noktasından görülen yoğun duman ve alevlerin bilançosu da ağır oldu. Yangında üç otomobil küle dönerken halı yıkama olarak kullanılan iş yeri de harabeye döndü. Yangının kesin çıkış nedeninin ortaya çıkması için polis ekipleri soruşturma başlattı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kartalda-katli-otopark-yandi_180499.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!