Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kayseri Yeraltı Çarşısı'nın Tercihi Carrier VRF

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nın altında bulunan devasa Yeraltı Çarşısı’nın iklimlendirmesi Carrier’dan.

yapi.com.tr
Kayseri Yeraltı Çarşısı'nın Tercihi Carrier VRF

Cumhuriyet Meydanı’nın altında yer alan, 1979 yılında toplam 10 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan Yeraltı Çarşısı’nın iklimlendirmesinde Carrier VRF tercih edildi. Carrier VRF Türkiye Yetkili Dağıtıcısı Netisa Mühendislik firmasıyla birlikte yürütülen projede 208 adet iç üniteli, 16 adet dış üniteli VRF sistem, 8 adet dış üniteli 4 adet DX bataryalı klima santrali kullanıldı. Toplam soğutma kapasitesi 1.333 kW olup, inverter teknolojisine sahip cihazlarla enerji sarfiyatı minimuma indirildi. Altyapı tesisatında yaklaşık 9 bin metre bakır boru kullanıldı. Merkezi kumanda ile tek bir noktadan bütün mahallerdeki iç ünitelerin kontrolü sağlandı.

Carrier VRF Sistemleri
Carrier VRF, ister küçük isterse büyük boyutlu olsun, tüm ofis binaları için çözüm sağlarken, akıllı kontrol çözümleri sayesinde VRF yönetimi basit ve kolay hale gelirken tüm tasarımlara uygun çok çeşitli iç üniteler sunuyor.

Gelişmiş buhar enjeksiyonlu DC inverterli kompresör, soğutucu akışkan dolaşımını artırıyor, hem soğutma hem de ısıtma kapasitesini yükseltiyor. VRF sistemi, -25°C ile 48°C arasında değişen dış ortam koşulları altında kararlı bir şekilde çalışıyor.

Carrier VRF, 2.5HP’den 96HP’ye varan geniş kapasitesiyle, küçük binalardan büyük binalara kadar tüm müşteri gereksinimlerini karşılıyor. Carrier, ofisler, alışveriş merkezleri, hastaneler ve havaalanları dahil olmak üzere çok çeşitli lokasyonlarda çeşitli müşteri gereksinimlerini karşılamak üzere 12 tip ve 100 model VRF iç ünite sunmaktadır.

*

Alarko Carrier Hakkında

Gebze ve Dudullu’da toplam 96.000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesislerinde ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sistemlerinin üretimini sağlayan Alarko Carrier iklimlendirme sektörünün önemli üreticiler arasında yer alıyor. Ayrıca Alarko Carrier, dünyanın önde gelen üreticilerinin distribütörlüğünü yaparak bu ürünleri tüketicilerine sunuyor. Üretici kimliğinin yanı sıra Toshiba markasıyla bireysel klimaların, ısı pompalarının ve aynı zamanda Carrier ve Wolf marka ürünlerinin ithalatını ve satışını gerçekleştiriyor. Değişen tüketici ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda üstün teknolojili ürünler geliştiren Alarko Carrier, 5 kıtada 65 ülkeye ihracat yaparak global ölçekli projeleri ile Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Müşteri odaklı hizmetini yurt içinde de sürdürerek ülke genelinde 262 bayi, 290 servis ve satış sonrası servis ağıyla tüketicisine ulaşıyor. 

Alarko Holding çatısı altında bulunan Alarko Carrier, lider ve bağımsız uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yayımladığı “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” listesinde Isıtma-Soğutma-Havalandırma kategorisinde 4 yıl üst üste yer alan tek markadır.

İlk yerli kombi üreticilerinden olan Alarko Carrier, sektöründe SA 8000 ve Enerji Yönetim Standardı Belgesi (ISO 50001) alan İlk Türk Şirketidir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kayseri-yeralti-carsisinin-tercihi-carrier-vrf_190628.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!